Hogy van ez az idézet?
A pedofil papokról van szó, hogy minden ima, amit a megrontott keresztény gyerekek mondanak Isten válasza mégis a csend vagy valami ilyesmi, szóval, hogy még a keresztény gyerekek, akiket a pap ront meg , még Isten azt is figyelmen kívül hagyja
Ki mondta, és hogy van ez eredetileg? Azt hiszem angolul olvastam.
Szerintem az idézet nem igaz, én hiszem, hogy Istenhez eljut a pedofil bűnöző papok által megrontott kisfiúk tízezreinek a kiáltása.
Mostanában lepleződik le a pedofil papok világméretű bűnszervezete, ahol egymás bűneit eltussolják, és a megrontott áldozatoknak pedig milliárdokat fizetnek a hallgatásért.
Én nem látom, hogy a pedofil papok vonulnának a börtönökbe. Egyelőre házon belül maradnak és sikálódnak el az ügyek. A pápa most elindított valamit, évtizedek múltán ha lesz megfogható eredménye. Szerintem a polgári bíróságok és a médianyilvánosság előbb érnek el hatást. Az egyház gyűlöli a bűnt és szereti a bűnöst.
Sajnos az idézetet nem ismerem én sem.
"Én nem látom, hogy a pedofil papok vonulnának a börtönökbe"
Az más kérdés, hogy róla mondjuk kiderült, hogy alaptalan a vád és felmentették.
You either have a God who sends child rapists to rape children or you have a God who simply watches it and says, 'When you're done, I'm going to punish you. 'If I could stop a person from raping a child, I would. That's the difference between me and your God.”
na ez az egyik, amit kerestem, de a másik még mindig nincs meg
George Pell bíborosról azért sokminden kiderült a bírósági per során: az hogy rendes családapa, a gyermekeit szépen neveli. Ja, nem! Hanem mások derültek ki róla, olvassátok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!