#21 Nem szokásom hízelegni, olyanoknak mint te meg pláne nem.
2021. júl. 21. 10:47
23/33 anonim válasza:
" A lényeg az lett volna, hogy mi alapján kellene nekem normálisnak, természetesnek elfogadnom, ha egyszer képtelen vagyok rá?"
Az nem melegek hibája ha te nem tudod őket elfogadni,hanem a tiéd.
Szerinted nem a te hibád ez,mert akkor kiesnél a proli gyülölködő szerepből.
2021. júl. 21. 11:16
24/33 anonim válasza:
Nem.
Ellenkezőleg. Azt hirdeti, hogy csak a személyiség számít.
2021. júl. 21. 17:52
25/33 anonim válasza:
#23 Miért is lenne az én hibám? Plusz megint terelsz. Magáról a tevékenységről van szó, nem arról aki űzi. De ezek alapján akkor a mi hibánk, hogy a pedofilokat nem tudjuk elfogadni, nem az övék.
2021. júl. 21. 22:49
26/33 anonim válasza:
A pedofilokat felesleges idekeverni.Arra próbáltam rámutatni,hogy ha én vagy te sexel egy nővel az ugyanolyan normális,mint ha mondjuk 2 férfi vagy nő sexel egymással.Azt mondod,hogy az nem normális dolog.
Miért nem az?Gondoltam valami vallási elmebaj miatt itéled meg külön a melegeket és a heterókat de azt állítod nem vagy vallásos.
Akkor mi alapján képzeled azt ,hogy eldöntöd el mi a normális?
Természetesen lehet véleményed a témában ami a lényegét érintve arra kéne vonatkozzon,hogy tetszik e amit csinálnak vagy nem.De nem normálisként elitélni nem helyes mivel számukra az a normális amit csinálnak.
Tehát nem tereltem.a tevékenységet illetően a normalitás nem lehet releváns.
2021. júl. 22. 05:33
27/33 anonim válasza:
Látom nem sikerült megérteni, hogy számomra nem normális. Ettől függetlenül rohadtul közöm nincs hozzá ha másnak az, és szeretném ha ez fordítva is így lenne és nem lennék első számú közellenségnek beállítva miatta. Ennyi lett volna a lényege a mondandómnak, de te ugye rögtön vádaskodni kezdtél. Pedofilokat miért is lenne felesleges idekeverni? Ők nemi vágyat éreznek gyermekek iránt, számomra az sem normális, de gondolom az is az én hibám, sosem éreztem ilyen vágyakat, nem tudom megérteni tehát az érzéseiket, sem azt nem értem mitől alakul ki, genetikai vagy pszihés okai vannak e, esetleg közös elegy. Egyébként miért gondolod, hogy csak vallási fanatikusok nem gondolhatják normálisnak a heterotól eltérő sexuális vonzalmakat és cselekedeteket? Ne feledd, hogy idővel te is ilyen helyzetben találhatod magad és valaki téged fog mindenféle szemétnek beállítani a népszerűtlen véleményed miatt.
2021. júl. 22. 06:44
28/33 anonim válasza:
Totál félreértesz.Nem támadtalak azért mert neked nem tetszik az amit csinálnak,mint irtam nekem sem tetszik.
Amit kiemeltem az az,hogy a te véleményed meg az hogy mi a "normális" az 2 külön dolog.
2021. júl. 22. 07:28
29/33 anonim válasza:
Áh dehogy... végül is csak gyűlölködőnek neveztél.
Nem mondtál semmi újat. Az, ohgy a közvélemény szerint mi a normális, gondolom te is azt érted Normálisnak, mert ugye elfogadott. Csak már az is kicsit ellentmondás, hogy miért propagálnak valamit agresszívan, ha az természetszerű szerintük?
2021. júl. 22. 08:25
30/33 anonim válasza:
Ha átvészelünk egy változást, beáll egy új egyensúly, amihez alkalmazkodni tudunk. De mi van, ha már nincs olyan, hogy normális, ha maga az állandó változás a normalitás?Az a bizonyos normális kerékvágás ugyanúgy mulandósággal van kikövezve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!