Mit gondoltok erről a vallásos cikkről?
Figyelt kérdés
facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnepszava.us%2Fa-hit-gyulekezete-polgarhaboruval-fenyegeti-az-orszagot-ha-az-ellenzek-el-meri-torolni-az-orban-2021. júl. 2. 07:18
A kérdező szavazást indított:
Igaz
Hazugság
Felháborító
Egyetértek
Nem értek egyet
9 szavazat
1/10 A kérdező kommentje:
facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fnepszava.us%2Fa-hit-gyule kezete-polgarhaboruval-fenyegeti-az-orszagot-ha-az-ellenzek- el-meri-torolni-az-orban-
2021. júl. 2. 07:23
3/10 anonim válasza:
Hülyeség. Miért lenne egy kormányváltás esetén polgárháború? Eddig is volt rengeteg kormányváltás, mégsem tört ki semmilyen háborús konfliktus.
4/10 anonim válasza:
A cikket az a Bartus László írta, aki 25 éve összeveszett Németh Sándorral, és azóta se tudja magát túltenni rajta. Németh Sándor, úgy tudom, valóban mondott ilyesmit ("Ha az ellenzék nyer, polgárháború lesz", vagy valami hasonlót), de épelméjű ember oda se figyel arra, mit mond ez a szenilis vén hülye. Mar 15 éve, amikor én odajártam, se volt komplett, és azóta csak romlott.
Szóval a véleményem: NS-ral egyszerűen nem kell foglalkozni, az meg röhej, hogy Bartus ennyi év után se tudott túllépni rajta. Egyformán idióta mind a kettő.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2021. júl. 2. 08:14
6/10 anonim válasza:
Erősen kétlem, hogy ilyesmi lenne majd, de legalább már tudjuk, hogy a szektavezér háborúzni is hajlandó a pénzcsapért.
7/10 anonim válasza:
nepszava.us, nem érdemes ezekkel foglalkozni, hazudnak, mint a vízfolyás
8/10 anonim válasza:
Vidiripi
Nem lesz polgárháború csak azért mert Német Sándor esetlegesen azt akarja!
Ennek az az egyszerű oka hogy Sándor nem képes "megmozgatni" akkor tömeget hogy ez kivitelezhető legyen!
9/10 anonim válasza:
Bartus László elmebeteg, röviden ez a véleményem.
10/10 anonim válasza:
Mikor megláttam a linkben, hogy az amerikai népszavából van belinkelve a cikk a Bartus féle eszement cikkek lapja, már meg sem nyitottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!