Filmeket/sorozatokat az amerikai polgárháború idejéből ÉS UTÁN(!), azaz melyek a XIX. század második felében játszódnak Észak-Amerikában ajánlanátok nekem? Mint például az Elfújta a szél, vagy Észak és Dél.
Figyelt kérdés
Észak Amerikát írtam, ezért XIX. századi, XX. század eleji (Ante Bellum) filmek és sorozatok is jöhetnek szép számmal!
Mint például a Váratlan utazás című tüneményes sorozat. :)
.
.
.
Vadnyugati témájú filmek szólnak az ottani "helyi boldog békeidőkről"? Nyilván western ("nem mindig békebeli") fűszerezéssel.
2021. márc. 9. 19:20
1/9 uyscuti válasza:
Farkasokkal táncoló. A polgárháború idejében játszódik. Az indiánok szemszögéből mutatja be azt az időszakot.
2/9 anonim válasza:
most amúgy a Digi zárlatonvan szóval semmit...
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem senki nem érti, hogy jönne ide akár egy fikarcnyit is holmi digi...
2021. márc. 9. 23:15
5/9 anonim válasza:
Sommersby
A hazafi
Szenvedélyek viharában
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy (legalább ti) írtatok, de azt reméltem, néhány filmcímnél több válasz érkezik majd...
2021. márc. 10. 16:25
9/9 anonim válasza:
Dickinson
A farm, ahol élünk
Anne a Zöld Oromból
Anne, E-vel a végén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!