A zsidó vallási identitás tökéletesen megfér azzal, hogy az illető egy minden hájjal megkent csaló szélhámos legyen aki más(nem zsidó)emberek megnyomorításából gazdagszik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 08:34
11/11 anonim válasza:
Nekem az a véleményem , hogy a legtöbb zsidó ember kezében van a penzvilag jelentős része akiket személyesen ismertem szinte mindnek volt vmi kereskedese vagy bizniszelt, Isten egyebként ezt irja is isten igéjében hogy közük lesz a pénzhez próféciaként írja,, az hogy olyan legyen vki mint amilyen jelzőket irtal vagy hogy vilagmeretekben minden nyomorusagert őket okoljuk ez szerintem egy paranoid teveszme persze nem mondom hogy nincs köztűk ilyen de csóró emberrel is talalkoztam mar aki kapzsi penzéhes ember volt eladta volna 5000 ft ert anyját v gyerekét szoval ez az egyik masik a szellemi hátter amin azt ertem hogy minden ember beleszületik vmibe ami v generacios aldás v átok mi magyarok vagy én konkrétan felmenőim us eleg szegenyek voltal tehat ez tivabb adodik tehat zsidokent ha vkinek felmenői mar evszazadokon keresztul milliardosok voltak akkor ő is eleve ilyen csaladba születik es ez sem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!