Hova tudok fordulni mit csináljak, kisöcsém azt állítja simogatta egy pap?
8 éves kistestvérem ma panaszkodott hogy nem akar Gábor atyához járni hittanra mert rosszul érzi magát mellette..
Kérdeztem miért mondja azt inkább nem mondja el.. de addig addig kérdeztem míg mondott dolgokat, hogy hittan után mindig beszélget vele külön és mindig szorosan magához szorította és hogy ott lent volt hogy simogatta..
Nem tudom elhinni hogy egy pap ilyet tenne, szerintem túl nagy fantáziája van a gyereknek biztos hallott ezt azt.
Minden esetre többet nem fog menni ehhez az atyához de nem tudom mást csináljunk e
Szüleink nagyon vallásosak erről hallani sem akarnak
Ezt még véletlenül se hagyd annyiban!!
8 évesen nem hinném hogy ilyeneket hazudna. Kérj segítséget más szülőktől!
És a tesód meg nyugtasd meg és dicsérd meg hogy elmondta ezt neked! Ez nagy trauma is lehet akár később sőt már az... undoritoak ezek az álszent papok
A feljelented akkor csak áthelyezik máshová ahol majd folytatja tovább.
Nyilvános égetés lenne a helyes,abból majd tanulnak,ők is ezt csinálták régen.
"Nem tudom elhinni hogy egy pap ilyet tenne,"
Végülis csak tízezres nagyságrendben buktak le..
"szorosan magához szorította és hogy ott lent volt hogy simogatta.."
És erről a szűlőknek nem kell tudnia szerinted?
Nézd meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=seq3s9n5rTs
Itt lehet bejelentést tenni pl. Budapesten: [link]
De, itt van a térkép ahol kiválasztod, hogy melyik egyházmegyében laksz, rálépsz és megjelenik a link, ami átvisz az adott megye gyermekvédelmis oldalára. [link]
Egyébként szerintem tegyél bejelentést. Ha alaptalan, akkor nem lesz semmi, ha meg nem, akkor meg lehet, hogy nem is az első eset, hogy ehhez hasonló levél érkezik "Gábor atyával" kapcsolatosan.
És mindenképpen szólj a szüleidnek is a dologról. A legjobb lenne, ha ők jelentenék az esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!