Ha a sátánista és vudu szertartások működnek akkor miért nem ezeket csinálja mindenki?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 04:25
2/8 anonim válasza:
Mert van esze még néhány embernek.
4/8 anonim válasza:
Az a baj hogy csak nagyon szélsőséges helyzetben működnek meg sztem kell hozzá a kovid is. Minap pl busszal utaztam és ráordítottam a mellettem ülő nyugdíjas bácsira, hogy na ki a te urad te mocskos büdös patkány az a fideszes kutya ott pl működött.
5/8 anonim válasza:
És te gyűlölőd meg állatozod a migránsokat. "Vicces".
6/8 Dongaben válasza:
Mert sokan nem merik elvágni a kakas torkát... Pedig működik a dolog! Azt kértem a szertartásban, hogy ne ébresszen fel mostantól hajnalban a kakaskukorékolás. És bejött!
7/8 anonim válasza:
Mert az Életadó ellenségének a dolgaival nem foglalkozunk.
Egyébként is Sátán felett is áll valaki, aki megvétózza ezt a "varázslást, mindent nem enged meg Sátánnak.
8/8 anonim válasza:
Hosszú távon nem működik. Van egy mondás. Az ördög sokat ígér, keveset ad, mindent visz. Ezt tapasztaltam én is. Bele is tört a bicskám. Tönkrement házasság 20 év után...stb. Most állok lábra Isten segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!