Sátánisták! Írnátok a beavatásokról?
:-))) !!
Komolyabban?
A Nargaroth nevű könnyed együttes "Black Metal Ist Krieg" című örökérvényű opuszának kellett a teljes szövegét megtanulnunk és elénekelnünk, miközben dúskeblű sátánista papnőkkel pajzánkodtunk.
Itt szám, próbáljátok megtanulni:
https://www.youtube.com/watch?v=N7piTcDllnY
Kerestem hozzá szöveget is:
A Sátánista beavatás, - mint az ősi misztériumok beavatási szertartásai - a lelkierőd és bátorságod teszi próbára. Amikor egy tantrikus gyakorló húst, bort és halat fogyaszt azzal a hazugsággal dacol, hogy ez halálos bűn, és pokolba (pontosabban poklokba) kerül miatta. Mi ugyanígy dacolunk a zsidókeresztény métely hazugságaival, amikor kijelentük, hogy Sátán nem az ellenségünk, hanem a barátunk, az emberiség eredeti pogány Istene. pár cseppnyi vérrel szentesítjük az elmondottakat, hogy még jobban nyomatékosítsuk szándékunkat. Nagyjából ennyi.
Ez csak a kezdet, a lényeg ezután kezdődik - önfejlesztés, spirituális fejlődés, önképzés, kiteljesedés - egészen a tökéletességig. Erről szól a Spirituális Sátánizmus, aminek a beavatás a kezdete.
# 9.
Azért kérdezem,mert érdekel és szeretnélek megérteni titeket és a hitvilágotokat, nem vagyok ellenség, semmiképpen sem! Régebben én is foglalkoztam okkultizmussal, az más műfaj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!