Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A muszlimok miért támogatják,...

A muszlimok miért támogatják, hogy a Hamász naponta rakéták ezreit lövi vakon Izrael felé?

Figyelt kérdés
Ha Izrael nem rendelkezne fejlett légvédelmi rendszerrel, már ott élők tízezrei haltak volna bele a támadásokba. Hogy lehet ilyen tömegmészárlást támogatni? Az iszlám nem elvileg a békesség vallása, ahogy ők mondják?

2021. máj. 21. 12:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
28%
Én sem értem, miért bántják a békés, mindenkivel jóságos Izraelt. Fanatikusok, nem tudok mást mondani.
2021. máj. 21. 12:47
 2/31 anonim ***** válasza:
83%

Nehéz kérdéseket feszegetsz. Kb épp olyan nehezet, mintha azt kérdeznéd, a magyarok miért tűrik el 30 évvel a rendszerváltás után, és soktízmilliárd EU-s segély után, hogy még mindig olyan csóró csicskák, mint a szüleik voltak.

És igazad van, ha azt mondod, a magyarok többsége alapvetően hülye tájékozatlan barom, akik a nemzetiszínű zászló alapján összecsinálják magukat, és a saját jólétük helyett megszavaznak mészároslőrinc (orbánviktor)-féle férgeket.

Az arabok kb épp így vannak vele. Én láttam a mostani rakétázók szüleit kb egy gumipapucsban élték le ők is az életüket. CSicskák voltak, a gyerekeik is azok maradtak.

De büszkék rá, hogy rakétákat csinálnak.

Élhetnének békében, imádhatnák az ő istenüket.

Nem teszik. Gyökerek maradtak.

2021. máj. 21. 13:53
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
A iszlám vallás szerint a muszlimok soha nem lehetnek hibásak semmiért, mindenért a káfirok a hibásak.
2021. máj. 21. 13:56
 4/31 A kérdező kommentje:

Nekem is nagyon úgy tűnik. Egy másik kérdésnél éppen azt ecseteli két muszlim, hogy azért is a keresztények a hibásak, mert a Hamász támadja Izraelt, az pedig visszatámad.

Kicsit már olyan, mintha szeretnék a háborút, vagy fene tudja. Mert ha nincs semmi, akkor is kiprovokálják.

2021. máj. 21. 14:04
 5/31 anonim ***** válasza:
19%

Izrael sokkal több muszlimot ölt meg, az elmúlt 70 évben mint fordítva. Izrael erőszakkal elvette a palesztinok földjét, lerombolta a házaikat, csúfot űzött belőlük, és közben mártírt játszik még mindig a holocaust miatt.

Abdullah

2021. máj. 21. 14:17
 6/31 anonim ***** válasza:
7%

"Én láttam a mostani rakétázók szüleit kb egy gumipapucsban élték le ők is az életüket. CSicskák voltak, a gyerekeik is azok maradtak."

Ezt nem maguknak, hanem a "drága" Izraelnek köszönhetik.

Abdullah

2021. máj. 21. 14:28
 7/31 A kérdező kommentje:

Látom, hogy nagyon erősen antiszemita, pontosabban zsidógyűlölő vagy Abdullah, de nem Izrael lő ki naponta több ezer rakétát a palesztinokra, hanem fordítva történik.

A holokausztra pedig ilyen aljas módon hivatkozni, nem kicsit gyalázatos dolog. Nagyon sajnálom, hogy az iszlám így tekint ezekre a szörnyű eseményekre; "mártírt játszik még mindig a holocaust miatt". Gyalázat...

2021. máj. 21. 14:42
 8/31 anonim ***** válasza:
23%

Azért mert a holokauszt megtörtént, attól még Izraelnek nincs joga emberek földjeit kisajátítani, házaikat lerombolni, lakosokat kitelepíteni mint valami állatokat.

Egyszerűbb persze a "szegény áldozatot" játszani, és közben civileket terrorizálni és gyilkolni a világ legmodernebb fegyvereivel.

Nem vagyok antiszemita, Izraelről beszélek, és nem a zsidókról általában. Ha látnám, hogy egy zsidó ember bajba kerül én megmenteném.

De ebben a sok évtizedes konfliktusban a palesztinok Dávid és Izrael a Góliát.

Abdullah

2021. máj. 21. 14:47
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
# 4 Nem a konfliktust szeretik, arról van szó, hogy az iszlám vallás szerint a káfirok mindig a muszlim ummah (közösség) ellen szervezkednek, a zsidók és a keresztények nem a muszlimok barátai, mert valójában egymás barátai, a muszlim ummah az egy nemzet, a káfirok pedig egy másik nemzet. Hiába vagy te ateista, agnosztikus, akármi, a muszlim szemében keresztény a Nyugat és ez a keresztény Nyugat valamint Izrael tehet az iszlám világ minden bajáról.
2021. máj. 21. 15:09
 10/31 anonim ***** válasza:
13%

Én nem haragszok sem a zsidó sem a keresztény emberekre. De azt vallom, hogy Izrael MINT ÁLLAM a felelős azért, hogy a Közel-Keletet "lőporos hordónak" szokás hívni.

Abdullah

2021. máj. 21. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!