A muszlimok miért támogatják, hogy a Hamász naponta rakéták ezreit lövi vakon Izrael felé?
Nehéz kérdéseket feszegetsz. Kb épp olyan nehezet, mintha azt kérdeznéd, a magyarok miért tűrik el 30 évvel a rendszerváltás után, és soktízmilliárd EU-s segély után, hogy még mindig olyan csóró csicskák, mint a szüleik voltak.
És igazad van, ha azt mondod, a magyarok többsége alapvetően hülye tájékozatlan barom, akik a nemzetiszínű zászló alapján összecsinálják magukat, és a saját jólétük helyett megszavaznak mészároslőrinc (orbánviktor)-féle férgeket.
Az arabok kb épp így vannak vele. Én láttam a mostani rakétázók szüleit kb egy gumipapucsban élték le ők is az életüket. CSicskák voltak, a gyerekeik is azok maradtak.
De büszkék rá, hogy rakétákat csinálnak.
Élhetnének békében, imádhatnák az ő istenüket.
Nem teszik. Gyökerek maradtak.
Nekem is nagyon úgy tűnik. Egy másik kérdésnél éppen azt ecseteli két muszlim, hogy azért is a keresztények a hibásak, mert a Hamász támadja Izraelt, az pedig visszatámad.
Kicsit már olyan, mintha szeretnék a háborút, vagy fene tudja. Mert ha nincs semmi, akkor is kiprovokálják.
Izrael sokkal több muszlimot ölt meg, az elmúlt 70 évben mint fordítva. Izrael erőszakkal elvette a palesztinok földjét, lerombolta a házaikat, csúfot űzött belőlük, és közben mártírt játszik még mindig a holocaust miatt.
Abdullah
"Én láttam a mostani rakétázók szüleit kb egy gumipapucsban élték le ők is az életüket. CSicskák voltak, a gyerekeik is azok maradtak."
Ezt nem maguknak, hanem a "drága" Izraelnek köszönhetik.
Abdullah
Látom, hogy nagyon erősen antiszemita, pontosabban zsidógyűlölő vagy Abdullah, de nem Izrael lő ki naponta több ezer rakétát a palesztinokra, hanem fordítva történik.
A holokausztra pedig ilyen aljas módon hivatkozni, nem kicsit gyalázatos dolog. Nagyon sajnálom, hogy az iszlám így tekint ezekre a szörnyű eseményekre; "mártírt játszik még mindig a holocaust miatt". Gyalázat...
Azért mert a holokauszt megtörtént, attól még Izraelnek nincs joga emberek földjeit kisajátítani, házaikat lerombolni, lakosokat kitelepíteni mint valami állatokat.
Egyszerűbb persze a "szegény áldozatot" játszani, és közben civileket terrorizálni és gyilkolni a világ legmodernebb fegyvereivel.
Nem vagyok antiszemita, Izraelről beszélek, és nem a zsidókról általában. Ha látnám, hogy egy zsidó ember bajba kerül én megmenteném.
De ebben a sok évtizedes konfliktusban a palesztinok Dávid és Izrael a Góliát.
Abdullah
Én nem haragszok sem a zsidó sem a keresztény emberekre. De azt vallom, hogy Izrael MINT ÁLLAM a felelős azért, hogy a Közel-Keletet "lőporos hordónak" szokás hívni.
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!