Ha meglátok egy bekötött fejű nőt, vagy egy szakállas férfit, valamilyen szektásat, akkor görcsbe rándul a gyomrom meg elfog valami undor vagy nem is tudom leírni se.
Milyen 8-as te idióta a maszturbáció mióta köthető össze a kutya dugással?😃
2021. ápr. 20. 11:26
12/25 A kérdező kommentje:
A 8-as válaszoló te idióta!
2021. ápr. 20. 11:28
13/25 A kérdező kommentje:
Ja bocs 7-es elnéztem idióta
2021. ápr. 20. 11:29
14/25 anonim válasza:
Akkor ki is az idióta? :D hehehe
Egyébként egyszerű a megoldás,elfogadod,hogy nem csak egy vallás létezik és azt,hogy van aki eszerint él és követi a hagyományait.Nem értem,hogy érezhet valaki undort emiatt.
2021. ápr. 20. 13:00
15/25 anonim válasza:
14!
Ne haragudj, véletlenül félig hasznosat nyomtam, pedig egyetértek veled.
(Egyébként nagyon gáz, hogy ilyen gyerekesen civakodtok)
2021. ápr. 20. 13:48
16/25 anonim válasza:
Semmi baj engem nem érdekel a pontozás :D
2021. ápr. 20. 13:56
17/25 anonim válasza:
Ha nincs ok rá, pl. valami régi sérelem, akkor ezt hívják szubjektív gyűlöletnek, amivel a pszichológia foglalkozik és általában te vetíted ki rájuk azt a képet, amit gyűlölsz. Tehát a szubjektív gyűlölet csak egy tünet, más pszichés okok húzódnak a háttérben.
De nyilván ha valakinek egy "szakállas" öngyilkos merénylő felrobbantotta a családját egy merényletben, ott érthető, hogy így érez, ha ránéz ugyanezen vallási csoport tagjaira.
2021. ápr. 20. 16:18
18/25 anonim válasza:
Most már az arab szakállas stílus a divat még az ateistáknál is. Rengeteg fiatal ezt az Allah Akbar szakállat viseli. Megmondom őszintén engem is a hideg ráz ki tőlük, főleg a megkopaszodott, csillogó, fényes fejű 30-as férfiak a nagy szakállukkal, okádék. Csomó álláshirdetésnél is ezt a nagy szakállú modelleket rakják be.
2021. ápr. 20. 20:42
19/25 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy szeresd fele baratodat meg ilyenek.
Szóval lehet nem a szakállasban van a hiba hanem ...
2021. ápr. 21. 07:20
20/25 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy utálja az embereket, hanem csak a szakállukat tartja ízléstelennek. Megjegyzem, én is valamelyest. Férfiaknál a szakáll olyan, mint a nőknél a műköröm. Igazából leginkább maguknak tetszelegnek vele. Valakinek jól áll,de korántsem annyira, mint ahányan viselik. De ez szinte minden divattal így van. Kétszázötven évvel ezelőtt meg mindenki rizsporos parókát hordott, aki fancy akart lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!