Mitől érzem ezt mikor meglátom őket?
Figyelt kérdés
Ha meglátok egy bekötött fejű nőt, vagy egy szakállas férfit, valamilyen szektásat, akkor görcsbe rándul a gyomrom meg elfog valami undor vagy nem is tudom leírni se.2021. ápr. 20. 09:15
1/25 anonim válasza:
Ez nálam minden vallásosnál előjön 🤢
2/25 A kérdező kommentje:
Oh akkor nem vagyok egyedül.
2021. ápr. 20. 09:35
3/25 anonim válasza:
Most lehet fekakasztanak de nekem is ez van
4/25 A kérdező kommentje:
Gyanítom nemsoká idetéved egy vallásos és le fog minket ördögözni.
2021. ápr. 20. 09:37
5/25 anonim válasza:
Szerintem keresztre feszítenek vagy jelentik a kérdést 😱😅
7/25 anonim válasza:
"Ha meglátok egy bekötött fejű nőt, vagy egy szakállas férfit, valamilyen szektásat, akkor görcsbe rándul a gyomrom meg elfog valami undor vagy nem is tudom leírni se."
Mert túl sok felesleges energiád van marhaságokon gondolkodni, másokat figyelni. Menj el dolgozni, sportolni, legyen barátod vagy barátnőd, vagy dugj kecskét (liberalizmus rulez!), és rögtön nem lesz energiád másokat figyelni
8/25 anonim válasza:
Inkább maszturbalj hülyeségek helyett
9/25 A kérdező kommentje:
Az miért hülyeség, hogy ha meglátok egy vallásost felfordul a gyomrom.
A 8-as meg dugjon kutyát, biztos erre van aberrációja.
2021. ápr. 20. 11:21
10/25 anonim válasza:
Mit tudom én, hogy mitől van, ne nézz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!