Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért megy fel a vérnyomásom...

Miért megy fel a vérnyomásom mérés előtt? Ha meglátok valakit hogy méri a vérnyomásását és nem sokára én következek egyből érzem hogy annyira dobog a szívem hogy mindjárt kiugrik a helyéről, de utána ha már nem erre gondolok simán visszamegy. Köszi.

Figyelt kérdés

2019. márc. 9. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert az ember ilyen.Izgul, ha olyant lát. Izgul a filmen, az orvosnál, felelés előtt, stb. Ez normális.
2019. márc. 9. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ, de ez ellen mit tehetnék hogy ne izguljak ennyire miatta?
2019. márc. 9. 18:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyakran kellene mérned ,és hozzá szoknál .
2019. márc. 9. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, nekem is az segített, hogy rendszeresen mértem először digitálissal, majd vettem hagyományos pumpás manuális vérnyomásmérőt és fonendoszkópot és megtanultam azzal is mérni, az ember izgul mikor mérik, sokan vannak így vele. :)
2019. márc. 12. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!