Sokember miért egy több ezer éves mesekönyvre alapítja az életét?
A keresztes hadjaratert allamok es vezetoik, politika volt a felelos...
nem pedig a biblia es annak kovetoi...
akiket a keresztes haboruk, az inkvizicio stb neveben megkinoztak, kivegeztek... az a politika neveben tortent a politika oltaran.. nem pedig a biblia neveben... hivo ember ilyet nem tesz... azert ezt nem lenne bonyolult felismerni, ha neha gondolkodnatok is nem csak a szatokba adott szavakat ismetelnetek... mar mulikor leirtam az elso szavam tudtam, hogy valamelyik debil majd hozza peldanak a keresztes haborut
"Sokember miért egy több ezer éves mesekönyvre alapítja az életét?"
Számodra kicsit későn, de meg fogod tudni ;)
Amúgy mit szeretnél? Ölni, lopni, hazudni, pedofilkodni? Vagy melyik erkölcsi rész zavar?
22. politika? Nem a papok, püspökök meg a pápák küldték az embereket háborúba az embereket? Nem ők uszítottak? Nem ők döntöttek úgy, hogy kit kell megölni, megkínozni? Érdekes, akiket annyira gyűlölsz, hogy hazugságokat terjesztesz (a keresztnény szeretet jegyében természetesen), azoknál nem politika a gyilkosság.
A Bibliában nincs benne az özönvíz amiben lényegében a Földön lévő összes embert megölte isten? Nem kérte isten, hogy áldozza fel a fiát valami vakon hívő, aki meg is tette volna ezt? Gondolom nem kell sorolnom milyen gyilkosságok vannak benne ha annyira jól ismered?
"#23 persze mert csak az tud rendes életet élni, aki egy láthatatlan apafigura haragjától fél! az nem lehet hogy valaki a biblia nélkül dönti el hogy úgy él hogy másokat nem bánt."
Azt nem tudom, de mi keresztények nem ez alapján élünk erkölcsös életet. Lehet, h ti féltek Istentől, de én nem. Mi a faxt félek egy olyantól, aki örök életet ad és telenyomta áldásokkal az életem? Materialista agymosottak.
Honnan szedted ezt a marhaságot? A szefo klubból?
De nem úgy néz ki, hogy az istentelenek különösebben erkölcsösek. Vagy neked a buzulás és a pedofília az? Nézd meg, mi van az USA-ban és nyugat eu-ban liberalizmus címszó alatt. Az aberráltak uralma a normálisakon. Úgyhogy nekem ne mond, hogy az istentelen normális, mert a világ túlnyomó része cáfolja ezt. Sajnálom, hogy neked az normális, hogy a női wc-be a pedofil, magát transzneműnek kikiáltott aberrált megy kukkolni a kislányukat. Ha a te lányoddal csinálná ezt meg, te lennél a legjobban kiakadva. Képmutató...
"Látom elhallgattál, mert rájöttél, hogy a könyvedben és anank ürügyén rengeteg embert öltek meg. Örülök, hogy segíthettem, hogy legközelebb tájékozottabb legyél arról, amiről beszélsz."
Ja. És tudod, hogy kik követték el a Biblia nevében ezeket a szörnyűségeket. A magadfajták. Ugyanis az igaz hívő nem csinál ilyet, csak a hazug istentelenek.
Örülök, hogy segíthettem, hogy legközelebb tájékozottabb legyél arról, amiről beszélsz.
"De nem úgy néz ki, hogy az istentelenek különösebben erkölcsösek. Vagy neked a buzulás és a pedofília az?"
a homoszexualitással az égvilágon semmi baj nincs. a pedofíliával már annál inkább, ugyanis az károsítja az egyik felet (nyilván a gyereket). mint ahogy pl a gyilkosság is, vagy a lopás. amúgy é nem értem miért, de a mániátok összemosni a homoszexualitást a pedofíliával. miért? ha mi mossuk össze az összes keresztény felekezetet, az miért nem tetszik nektek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!