Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jól tettem hogy kiléptem ?

Jól tettem hogy kiléptem ?

Figyelt kérdés
Szeretek élni, barátokkal családdal lenni, sokat nevetni. Meg ölelni azokat akiket szeretek, szeretek jókat enni... amióta ki léptem a gyüliből azóta vagyok így! Amikor oda jártam a pokollal fenyegettek. Meg hogy tagadjam meg önmagam! Gondolom ettől nem jutok pokolba. A hitem megmaradt de nem járok felekezetbe, néha templomba
2021. ápr. 12. 03:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
84%
Egek! Ez nem normális!
2021. ápr. 15. 12:41
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

'Ha mondjuk tudnál helyesen írni, talán leesne.'

Te is nagyon jól tudod hogy nem helyesírási hiba, hanem elgépelés! Na mind egy, légyeg hogy nem tudsz semmit érvelni az isten beszéde ellen, isten igéjével főleg nem.

2021. ápr. 15. 12:43
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

'Egek! Ez nem normális!'

Mikor állítottam hogy az vagyok? Én csak elhiszem amit a Szentírás ír. Mibaj ezzel? Magyarország egy keresztény nemzet! Te is Megvagy? Igen? Mégis azt mondod nem vagyok normális, holott a magyarok keresztény nemzetnek mondja magát,nem ellentmondás? Nézd már bolondtak akik templomba mennek, nézd bolondtak azokat akik mágiával foglalkoznak, drogoznak, szexelnek fűvel fával, ezek a normálisak a te látásod szerint?! bolondnak nézel, mert hiszek Jézusban?

2021. ápr. 15. 12:51
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Mármint meg vagy keresztelve?
2021. ápr. 15. 13:00
 25/31 anonim ***** válasza:
87%
Minden szektának ez a legfőbb érve maga mellett, hogy az emberek elutasítóak velük, ezért ők Isten igaz gyülekezete? A jehovások is pont erre építenek, alakítsatok velük egyletet, mert pont olyanok vagytok.
2021. ápr. 15. 14:28
 26/31 anonim ***** válasza:
23 igen meg vagyok keresztelve bár nem kértem, mert kisbaba koromban történt és ugye nem kérdeztek meg róla, de így is jól érzem magam. Nem azért nem normálisoztalak le mert hiszel Jézusban, hanem mert mondod fodor korpára, egyfolytában, nem hagyod abba, bemásoltad már a fél bibliát holott senkit nem érdekel. A kérdező eljött onnan ahol rosszul érezte magát és most jobb neki, erre te bemásolod majdnem az egész bibliát ide nekünk.
2021. ápr. 15. 14:54
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Eredetileg az írásaim lényegében a kérdezőnek szólt. Meg kérdőjelezte magában hogy pokolra jut-e, Istennek a 'fenyítése'valós! Én elmagyaráztam bibliai szinten hogy ez mit jelent.

De elnézést hogy indulatos voltam és rengeteg igét rád zúdítottam, de maradjuk annyiban, hogy döntse,el a kérdező. Ő se haragudjon ha,megijesztettem de sajnos,meg van írva. Ha,az,ember hall valami igazságot ami számára harcal, és áldozattal jár, idő kell még megemészti! A kérdező találkozott egy valós bibliai ténnyel ami sokként érte, amit valójában maga is,elhisz, hiszen kérdőre vonta, nem tudja mit higyjen az azt jelenti már elhitte.

2021. ápr. 15. 20:08
 28/31 anonim ***** válasza:
29%

Hogy jól tette-e hogy kilépett nem tudjuk. De az logikus hogy a kérdezőnek valójában nem a gyülekezettel van baja, hanem családjával'

'Szeretek élni, barátokkal családdal lenni, sokat nevetni. Meg ölelni azokat akiket szeretek, szeretek jókat enni... amióta ki léptem a gyüliből azóta vagyok így'

Gondolom elfurdulltak a barátai tőle, ami nem Isten hibája, ő a gyülekezetet hizbáztatja ezért. Akkor válassza a barátokat Isten ezért nem fogja a pokolba küldeni!

2021. ápr. 15. 20:17
 29/31 anonim ***** válasza:
Aki megvizsgálta, olvassa a Bibliát azt nem lehet pokollal fenyegetni! Rossz helyen voltál! Jó, hogy onnan kifutottál de nem futottál be a toronyba, a védelem helyére.
2021. ápr. 16. 16:59
 30/31 anonim ***** válasza:

29! Jézus nem azért halt m meg hogy ne kerüljönk oda?! Ez a Isten igéjének a lényege! Higy ő hozzá kerüljünk ne az ördöghöz, ha ezt fenyítéstek veszed akkor ez Isten fegyítése nem az emberek fenyítése!

akit szeret az Úr, azt megfenyíti, és megostoroz mindenkit, akit fiává fogad.”

hozzáadás a könyvjelzőkhöz

zsidó levél

7 Szenvedjétek el a fenyítést, hiszen úgy bánik veletek Isten, mint fiaival. Hát milyen fiú az, akit nem fenyít meg az apja?

8 Ha pedig fenyítés nélkül maradtok, amelyben mindenki részesül, fattyak vagytok, nem pedig fiak.

9 Azután: testi apáink fenyítettek minket, és tiszteletben tartottuk őket, nem kell-e sokkal inkább engedelmeskednünk a lelkek Atyjának, hogy éljünk?

10 Mert ők rövid ideig, a saját elgondolásuk szerint fenyítettek, ő pedig javunkra teszi ezt, hogy szentségében részesüljünk.

11 Az első pillanatban ugyan semmiféle fenyítés nem látszik örvendetesnek, hanem keservesnek, később azonban az igazság békességes gyümölcsét hozza azoknak, akik megedződtek általa.

Senki el ne távolodjék Isten kegyelmétől!

2021. ápr. 16. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!