Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jól tettem hogy kiléptem ?

Jól tettem hogy kiléptem ?

Figyelt kérdés
Szeretek élni, barátokkal családdal lenni, sokat nevetni. Meg ölelni azokat akiket szeretek, szeretek jókat enni... amióta ki léptem a gyüliből azóta vagyok így! Amikor oda jártam a pokollal fenyegettek. Meg hogy tagadjam meg önmagam! Gondolom ettől nem jutok pokolba. A hitem megmaradt de nem járok felekezetbe, néha templomba
2021. ápr. 12. 03:12
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
46%
honnan léptél ki? O_o
2021. ápr. 12. 03:59
 2/31 anonim ***** válasza:
94%
#1 hitgyülekezetből
2021. ápr. 12. 04:07
 3/31 anonim ***** válasza:
74%
Mivel több mint fél éve írogatod ki ezeket a kérdéseidet (valamint hogy a tagok keresgetnek és elkárhozással), ezért érdemes lehet pszichológust felkeresni.
2021. ápr. 12. 04:24
 4/31 anonim ***** válasza:
78%
Te beteg vagy kérdező. Csak én már 3x válaszoltam ugyanerre a kérdésedre az elmúlt hónapokban. Kérj orvosi segítséget, mert nagy a baj a fejedben.
2021. ápr. 12. 06:50
 5/31 anonim ***** válasza:
81%
Jól tetted, sajnos előbb kellett volna, mert láthatóan mentális problémákat okozott nálad ez a kártékony szekta :(
2021. ápr. 12. 09:16
 6/31 anonim ***** válasza:
8%
Egy rendes hitgyüliben áhitat van, és túlcsorduló élet. Te max egy szektában voltál.
2021. ápr. 12. 12:57
 7/31 anonim ***** válasza:
0%
Így van ahogy az utolsó mondja. Egy, a hitgyüli nem szekta, az evangéliumot követik, nem tér el a cselekvésük a bibliától, az hogy gyülekezetet tartanak attól még nem azekta! Kérdező valóban vannak letérült emberek akik nem tudják kezelni az embereket akik vetérbek és megfélemlítik. Isten nem ilyen. Jól tetted h kiléptél Isten ez miatt nem küld a pokolba! Ha nem birod a gyülit és hogy a pokolról beszélnek, ne járj de a szívedben ne hagyd el Jézust és a hited.
2021. ápr. 12. 14:37
 8/31 anonim ***** válasza:
Egek! Netán azzal is fenyegettek ha elhagyod őket a pokolra jutsz? Mert ha így most jól érzed magad akkor nem kérdés hogy jól tetted e. De ezek valami csúnya munkát végeztek veled.
2021. ápr. 15. 10:16
 9/31 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező te azért léptél ki, mert nem tudod elfogadni hogy van pokol! Félsz. Mert a tények elé állított isten! Emlékezz csak rá mikor a szüleid nem engedtek el bulizni, vagy játszani, vagy bármit amin kár ért volna! Volt? Ideges voltál rájuk? Csak elmentél? A javad akarták, hogy ne menj kárba de te pokolba kívántad volna őket! Így van Isten is. Választhattok, elfeledhetotek a pokol létezését, és hihettek abban ami nekektek befogatható, de attól még létezok a láthatatlan valóságban! És ha nem tartot be Isten törvényét ha nem fogadot be Jézust nem lehetsz Isten jelenlétébe a halálod után se! Ez meg van írva. Ez a keskeny út. A széles az ha isten nélküli szabad életed élsz komprumisszumok nélkül, ez a széles út, amin járni akarsz! De szabad akartid van! Hallottad az igét azt hogy Isten digyelmeztetett, az itéletnél nem mondhatod azt, hogy állított a tények elé, hisz tudtad hogy van pokol, mert kétségbe esettségedbe világi tudatlan, és ismeretlen emberekkez rohantál hhogy világi tényeket állítsanak eléd hogy bolondság! akik lepontoztak!El kell fogadni hogy szellemi harc van, nem úgy mint vasárnap a templomban hétköznap nem követjük Istent csak vasárnap! ,A Biblia írja poklot! Nem a hit gyüli találta ki! Hihetetlen mennyi biblia ellenes ember van itt! Pontozzatok lefele akkor ha ez nektek jó érzés 9 lepontoztak mert beszéltem az igazságról!
2021. ápr. 15. 11:33
 10/31 anonim ***** válasza:
0%

Ja és még annyit, hogy a bibliában a 'templom' az ember szívét jelképezi! Templomba hiába mész, a templom benned van amibe be kell fogadnod, Jézust!

De épp ezért kéne megölelni a szeretteidet, és húzni őket Isten felé! Az hogy szaladsz, menekülsz a tények elől nem oldasz meg semmit! Tudod az ember szembesül Isten igazságával, az ördög kezd tombolni, haragudni, hogy rájöttél mi akar veled! Ezért félelmet, és zavartságot táplál az elmédbe, és menekülsz de ez jó, mert a gyülekezet valamit megindított benned, és ebből már nem fogsz menekülni ha követed a gyülekezetet tovább hanem, akit igazsága már egyszer megbotránkoztatott az tőle nem szabadul. Élhetsz hazugságban, de belül ott lesz a pokol létezése, és az és Isten beszéde amit halottá, azt mondja Jézus, akit megdorgál az Úr azt szereti! Szeret Isten! A gyülekezettől fügetlenül!

2021. ápr. 15. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!