Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kiléptem a konfórtzónámból?

Kiléptem a konfórtzónámból?

Figyelt kérdés

Nagyon berugtam végre az egyik haverommal.

Volt velünk két haver egy srác meg a csaja. velük ittunk és utána ők kiestek mert elhányták magukat stb.

Aztán ketten maradtunk haverommal, és megbeszéltük, hogy bemászuk egy ovodába és mivel ittas állapotokban voltam nem tudtam micsinálnak a mozgás érzékelők, a villany felkapcsolt stb. szóval futni keztünk és kimásztunk. Aztán kitaláltunk egy checkpointot(iskola pad) ahova be kellet mászni. Bemásztunk és a checkpoint megvolt. Aztán két ismeretlen arc tört ránk. Ültünk az iskola udvarán egy padon. Aztán a keritésen túl két ismeretlen ember. Az egyik elkezdett szaladni és próbált mögénk kerülve beugrani hozzánk, hogy majd megtámadni minket hátulról. A másik kívül várt. Én ittas állapotba a bajt nem észlelve szóltam haveromnak, hogy tartson velem. Elkezdtünk szaladni egy kijárathoz átmásztunk a keritésen és ő simán átugrotta én elestem de felálltam aztán szaladtam. Én erre emlékszem. Meg arra, hogy az egyik ismeretlen srác mintha tök közel lett volna hozzám. Haverom arra emlékszik, hogy észlelte a bajt és a kettőből egy emberre emlékszik aki azt mondta, hogy ennyit értek parasztok. (azt, hogy bárki mondta volna ezt arra én nem emlékszem).

Aztán elsprinteltünk és haverom háza előtt megbeszéltük, hogy hívjuk egymást. Én haza szaladtam és otthonom elött vártam még ir a haverom akivel megtörtént ez az egész. Épségben megúsztuk.

Valaki üldözött minket, úgy hogy ittas állapotba voltunk, de mi leráztuk őket mint a szar.

Én mindig is arra vártam, hogy pl. felmásszak a lágymányosi híd egyik lámpájára egy igaz baráttal és élvezzük a dolgot. Ez kb. egyenlő volt ezzel. Két f @ sz elkezdett minket üldözni mi meg leráztuk őket mint a szar még ittas állapotba is. Most visszagondolva ha tudnám kivolt az szétverném a fejüket.

Érdekes dolgok történtek megvelünk. Úgyérzem mint ha végre kiléptem volna a konfort zónámból.

Haverom azt mondta, hogy magas tinédzser srác volt az egyik. A másikról meg nem tud. Én nem tudom,hogy néztek ki de tudom ,hogy ketten voltak.

Mi a véleményetek erről az esténkről a haverommal?

2018. nov. 1. 01:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Feldolgozatlan események érzem a dolgokat.
2018. nov. 1. 01:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Na, én ezért nem iszok.
2018. nov. 1. 06:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

És most konkrétan mit vársz?

Itt senki nem fog megdícsérni meg azt mondani milyen f+sza gyerekek vagytok.

Ha neked ez ilyen jó élmény volt, örülj neki, nincs ezzel semmi baj.

(Persze majd alább leírják, hogy de).

2018. nov. 1. 06:35
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Micsoda eretlen es ostoba redneck hillbilly vagytok...es te meg buszke is vagy magadra.
2018. nov. 1. 06:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó😂😂😂
2018. nov. 1. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Anyád büszke lenne rá. Szép vót kisfiam.
2018. nov. 1. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a két f @ sz cigány volt valószinűleg, ők mondják a fehér emberekre hogy "parasztok". Lehet ők is éppen be akartak törni, vagy csak jól szórakoztak a kerítésen kívül, hogy mit összeszerencsétlenkedtek ott bent. Azt jól szórakoztak hogy ti beszartatok és futottak utánatok. Mért nem verted szét akkor a fejüket? Utólag könnyű legénykedni. Másszál csak fel a hídra azt élvezzetek el közösen a meleg haveroddal, verjétek ki egymásnak, a hídon közlekedők fejére, utána meg ugorjatok a Dunába. Mindezt közvetítsétek élőben a neten, úgy a vagány.
2018. nov. 1. 22:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk téged is megkérdeznélek mi bajod van, mert egyelőre nem tűnsz értelmesebbnek mint a kérdező.

2018. nov. 1. 22:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Én ŕeszeg voltam, es nem tudom miért szaladtam el. Semmi veszelyt nem ereztem akkor. De ezek az emberek fognak meg az en utcamba jonni.
2018. nov. 2. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az jött le, hogy fogalmad sincs a komfortzóna jelentéséről.
2018. nov. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!