Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jól tettem hogy kiléptem ?

Jól tettem hogy kiléptem ?

Figyelt kérdés
Szeretek élni, barátokkal családdal lenni, sokat nevetni. Meg ölelni azokat akiket szeretek, szeretek jókat enni... amióta ki léptem a gyüliből azóta vagyok így! Amikor oda jártam a pokollal fenyegettek. Meg hogy tagadjam meg önmagam! Gondolom ettől nem jutok pokolba. A hitem megmaradt de nem járok felekezetbe, néha templomba
2021. ápr. 12. 03:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
9-10. Nem mennél el innen melegebb éghajlatra? Mondjuk a lapos föld széle megfelel?
2021. ápr. 15. 11:51
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Jogom van hozzá fűzni! Aki tudja az igazságot meg pláne. Gőzötök sincs a higygyülekezetről! Ha tudnátik Pünkösdi Evangélikus felekezet! Evangélizálnak! És az történnek a gyülekezetbe amik meg vannak írva! Mi ebbe a baj? Az, hogy megírattatott? Meg írta János próféta hogy meglessz bortánkozva a gyülekezet! Ezt is meg íratta Isten! Fáj a Biblia igazsága?
2021. ápr. 15. 11:58
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Itt ír a botránkoztatókról. Hiába pontoztok le Isten beszéde rólatok ír!

. János 2:8 Viszont új parancsolatot írok nektek: azt, ami igaz őbenne és tibennetek, hogy múlik a sötétség, és már fénylik az igazi világosság.

1. János 2:8 Mégis, újra mondom nektek, mintha új parancs lenne. Ez az igazság, amely megmutatkozott Jézus életében, és érvényes a ti életetekben is. Igen, mert a sötétség múlik, és már ragyog az igazi világosság.

1. János 2:9 A ki azt mondja, hogy a világosságban van, és gyűlöli az ő atyjafiát az még mindig a sötétségben van.

1. János 2:9 Aki azt mondja, hogy a világosságban van, de gyűlöli a testvérét, az még mindig a sötétségben van.

1. János 2:9 Aki azt mondja, hogy a világosságban él, mégis gyűlöli a testvérét, az valójában még mindig a sötétségben van.

1. János 2:10 A ki szereti az ő atyjafiát a világosságban marad, és nincs benne botránkozásra való.

1. János 2:10 Aki szereti a testvérét, az a világosságban van, és nincs benne semmi MEGBOTRÁNKOZTATÓ;

János 2:10 Aki Isten szeretetével szereti a testvérét, az megmarad a világosságban, és semmi nincs benne, ami miatt rosszat tenne.

1. János 2:11 A ki pedig gyűlöli az ő atyjafiát, a sötétségben van, és a sötétségben jár, és nem tudja hová megy, mert a sötétség megvakította az ő szemeit.

1. János 2:11 aki pedig gyűlöli a testvérét, az a sötétségben van, és a sötétségben jár, és nem tudja, hova megy, mert a sötétség megvakította a szemét.

1. János 2:11 De aki gyűlöli testvérét, az a sötétségben van. A sötétségben él, és nem tudja, hová megy, mert a sötétség megvakította.

1. János 2:12 Írok néktek, gyermekek, mert a ti bűneitek megbocsáttattak az ő nevéért.

1. János 2:12 Írok nektek, gyermekek, mert megbocsáttattak bűneitek az ő

2021. ápr. 15. 12:03
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
hitgyüli bizony megbotránkoztató, és pont ezért a keskenyút, mert a hit gyüli egyenlő az evangéliummal!
2021. ápr. 15. 12:07
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát itt a példa rá, hogy egy gyülis milyen agresszív, rámenős, és egyszerűen nem lehet levakarni.
2021. ápr. 15. 12:10
 16/31 anonim ***** válasza:
0%

'Hát itt a példa rá, hogy egy gyülis milyen agresszív, rámenős, és egyszerűen nem lehet levakarni'

Szánalmas. Kilencen lepontoztatok akkor kik is a gyülölködő agresszivek, de az még hagyján hogy ti vagytok, de legalább én Bibliai érvekkel, állok elétek, amin elkéne gondolkozni. Vagy vissza érvelni valamivel. De nem tudsz, te se meg a másik sem. De hamár zavartok elmehettek ti is.

2021. ápr. 15. 12:16
 17/31 anonim ***** válasza:
Utolsó mondat értelmetlen.
2021. ápr. 15. 12:20
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

Majd leesik egyszer!

Azt mondod a gyüli a pokollal fenyeít, gazemberek, csalók, megfélemlítő rossz emberek! De akkor a szemetekben legyeb az János Apostol itt itt nem azt mondja hogy nincs pokol, hanem egyenen az hogy nincs közép ùt, ha nem fogadjuk be Jézust, a sátáné lesznek azok az emberek! Meg van írva, olvass.

János 3:10 Az, hogy ki az Isten gyermeke, és ki tartozik a Sátánhoz, ebből látszik meg: aki nem Istennek tetsző életet él, az nem Isten gyermeke. Ugyanígy, aki nem szereti a testvérét, az sem Isten gyermeke.

. János 3:8 De aki bűnben él, a Sátánhoz tartozik. A Sátán ugyanis kezdettől fogva állandóan vétkezik. Isten Fia azonban éppen azért jött a Földre, hogy lerombolja és megsemmisítse mindazt, amit a Sátán épít.

2021. ápr. 15. 12:28
 19/31 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk tudnál helyesen írni, talán leesne.
2021. ápr. 15. 12:33
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

Mem az mondja hogy meghalunk hanem munkálkodik, valamit tervez sátán, az nem lehet a megsemmisülés, világosan írja! Mert tartozunk majd valahová.

Itt meg azt írja hogy SzentSzellem működését nem értik a meg tértek csak érzik Isten jelenlétét a gyülekezetben, Isten meg írta hogy még az angyalok se értik, ti nem hisztek ebben és csodálkoztok hogy megbontrnkoztok a hit gyüli dolgain?

'. Péter 1:12 Azt is megmagyarázta a prófétáknak, hogy a munkájukkal nem saját maguknak, hanem az utánuk következő nemzedékeknek szolgálnak. Igen, ti vagytok ezek, és a ti javatokra szolgál mindaz, amit a próféták mondtak. Mert ugyanezekről beszéltek azok az emberek is, akik mostanában az örömhírt elhozták hozzátok. Isten azért küldte a Mennyből a Szent Szellemet, hogy segítsen ezeknek az embereknek az örömhírt elterjeszteni. Ezeket a dolgokat még az angyalok is nagyon szeretnék jobban érteni'

2021. ápr. 15. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!