Meleg férfiként tehetek arról hogy meleg vagyok, lehet ezen változtatni vagy Isten akarata volt ez és fogadjam el?
"Voltam már egy katolikus papnál is aki pszichológus is, voltam már Pál Feri atyánál is, aki ugye mentál higiénia szakember.. sajnos mindenki elküldött hogy ezt fogadjam el.."
Ők sajnos a liberális vonalat fogadják el, de ne higgy nekik. Én végzettség szerint szintén mentálhigénés vagyok, pontosan megtanultuk anno ennek a pszichés oldalát. Mindenesetre ha már arra az alapra építkezel, hogy ez pszichés probléma, már jó úton haladsz, mert alapból nem fogadod el és törődsz bele.
Ha ha hívő vagy, olvashatod a Római levél elején is, hogy ez következmény, nem pedig normális állapot. És ha melegként igaz hívő vagy és Krisztusé, akkor üdvösséged is van. Ha erődön felüli a dolog és nem rajtad múlik, h nem gyógyulsz meg, akkor sem fogsz elkárhozni. Nem csak a melegség pszichés betegség, a bűn engem is elkorcsosított, sok pszichés zavarom van, volt. Persze ezeket a világ normál állapotnak tartja, de az ige a legjobb pszichológus, így sok minden rosszat felismerek magamban, és próbálok a magam pszichológusa lenni.
Mindenesetre az alapozás mindenkinek Pál apostolnál kezdődik, úgyhogy te is tartsd magadról, hogy ez pszichés zavar és meg tudsz szabadulni tőle, de ne próbáld görcsösen és ne féltsd az üdvösséged.
Sok ember pl. a mértéktelen önkielégítés nevű betegségben szenved, sokan a promiszkuitást szenvedik, stb..., sok hívő ettől szabadul meg nehezen, de ettől még a helyén kezeli és tudja, hogy jobb ettől szabadulni és nem jó cselekedni. De nem féltik az üdvösséget, viszont ez számukra nem ürügy, hogy bátran cselekedhetik az aberrációt, hanem ennek ellenére is igyekeznek szabadulni ettől. Bízz Jézusban, nyugodtan kérd a segítségét, de legyél türelmes vele, mert nagyon lassú léptékben gyógyít.
Ha megérted a keresztény alapozót a Római levelet, akkor az nagy segítség kezdetnek.
"Sajnos akkor minden pszichológus liberális mert mind elhajtott addig "
A világi pszichiátria az LMBTQ lobby befolyása alatt áll. De amint írtam, nem vagy így sem esélytelen.
Le lehet szokni a recskázásról, a viedójáték függőségről, a drogról, a melegségről, a kleptomániáról, az egoizmusról, az arroganciáról, stb.
Nem tehetsz róla, hogy meleg vagy, ugyan is a homoszexualitásra való hajlammal születtél, ezt két heteroszexuális szülőtől is lehet örökölni, pont mint ahogy a skizofréniára való hajlamot is lehet két épelméjű szülőtől örökölni, aki szerint a homoszexualitásra való hajlam nem öröklődő dolog hanem döntés kérdése az tagadja a tudományt.
Sok ember választani akar a hit és a tudomány között úgy, mintha az két egymással szemben álló dolog lenne, ne figyelj oda az ilyenekre.
Azt nem tudom, hogy Isten akarta-e, de abban biztos vagyok, hogy nem tudsz változtatni ezen.
Az akik állílag kigyógyultak a homoszexualitásból valójában mind biszexuálisak voltak csak melegnek gondolták magukat, és mikor rájöttek, hogy gerjednek az ellenkező nemre azt hitték kigyógyultak a homoszexualitásból.
Semmit nincs ezen gyógyítani, mert természetes.
A tudománynak higgyj ne a szektásoknak!
A Föld gömbölyű!
Kedves kérdező. A természetből kifolyólag olyan nem létezik, hogy valaki melegnek vagy biszexuálisnak születik. Ezt a liberálisok akarják bebizonyítani, hogy enyhítsenek a lelkiismertfurdalásukon!
Valójában és eredetileg egy társadalmi divat, ami volt a középkorban is akár a Görög vagy a Római birodalom idelyén! Ma sincs másképp! A média nagy úr! Hírek, reklám, filmek, kampányok, stb.
A melegség és a biszexualitás alapja és kiinduló pontja, gyökere nagyon mélyre nyúlik, ennek ellenére nem természetes eredetű és nem is "betegség"! Isten úgy nevezi és úgy határozza meg, mint ami a bűnből fakad és ered, amikor is az azonos neműek egymásra gerjednek!
Mi ennek a gerjedelemnek az oka? Nagyon sok minden lehet! Rossz nevelés! Elnyomott vagy erőszakos nevelés! A mindent megkapás unalma! Divat! stb.
Annyi biztos, hogy ma lassan kezd ugyanaz eluralkodni erkölcsileg, ami volt a középkorban a Rómaiak és a görögök között! Annyi biztos, hogy aki férfi létére saját nemére gerjed, az nem férfi, hanem lelki sérült, gyenge jellemű a kialakult élete és neveltetése folyamán!
Aztán jön a tömegnyomás és divat, majd a reklámok és a filmek azaz a média, egészen addig, mígnem a társadalomaban teljesen el nem fogadottá válik! De ez a paráznaság jellemző lesz az utolsó idők emberiségére! Rajtad műlik, hogy hogy álsz hozzá és mit gondolsz róla, mi a véleményed!
Higgy a tudománynak, kérdező!
Ne azoknak, akik szerint a Föld lapos és a csillagokat zsinóron lógatják.
17. A Föld tényleg lapos, minden reggel látom a szélét munkába menet, ahol lefolyik a víz a semmibe, egyszer majdnem le is estem.
Undorítóan lenézed a másik félt.
A homoszexualitás nem természetes állapot, sok esetben lehet is ellene tenni, de már az is elég lehet, ha nem gerjeszted magad ebbe az irányba. Viszont ha elfogadod, akkor valószínűleg elindulsz egy olyan úton, ami nem vezet a "gyógyuláshoz".
A nem elfogadás nem azt jelenti, hogy bántani kell a homoszexulálisokat, ezt senki ne értse félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!