Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen már eldől hogy meleg vagyok e vagy nem és ezt meglehet változtatni?
amit az első írt tömény baromság.
sajnos csak ennyit tudok hozzáfűzni
Nem dől el, és nem lehet megváltoztatni.
Azért nem dől el, ugyanis még bőven a kamaszodás vége előtt jársz, amikor még rengeteget változik az ember, illetve számára is furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat érez, él át. Még a tinédzserkorban sem alakul ki teljesen az, hogy márpedig te ehhez és ehhez a nemhez vonzódsz jobban.
És nem lehet megváltoztatni, mivel ez nem egy tulajdonság, nem egy szokás, hanem egy adottság. Persze, megpróbálhatod azt, hogy milyen az általad preferálttal ellenkező neművel kezdeni, de nem fogod élvezni.
Oké, itt ne hallgass arra, aki 45%-ban hasznos válaszokat ad, mert tiszta hülyeség amit ír. Mi az, hogyha nem tudsz cáffffffolni csönd a neved? Mit cáfoljon? A hülyeségedet? Mert az, hogy neked van egy meleg ismerősöd aztán tényleg nagy előny.
De a kérdésre válaszolva:
Az, hogy melyik nemhez vonzódsz ténylegesen tiniként fog eldőlni, illetve ott is lehetnek kilengések, de 15-166 évesen már tényleg tudni fogod.
Nem tudom fiú vagy-e vagy lány, lányoknál szokott az lenni(ami nagyon sokuknál jellemző) hogy nem jelent problémát egy lánnyal csókolózni, viszont konkrétan nem tudnának egy azonos neművel közösülni.
Ha fiú vagy, ott azt hiszem nincs ilyen.
Lényeg az, hogy 12 évesen még nem igazán tudhatod, lévén, hogy most fogsz változni. Ráadásul vannak azok az emberek, akik mindkét nemhez vonzódnak.
Mellesleg nem lehet megváltoztatni, de kár is lenne úgy kezelni, mint egy betegséget. De mint írtam, van még időd erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!