Meleg férfiként tehetek arról hogy meleg vagyok, lehet ezen változtatni vagy Isten akarata volt ez és fogadjam el?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 19:00
2/38 A kérdező kommentje:
Római katolikus.. sajnos egyszerűen a nők nem érdekelnek...
2021. ápr. 6. 19:05
3/38 anonim válasza:
Nem tudsz rajta változtatni. Az önmagad elfogadása a legjobb, amit tehetsz.
4/38 anonim válasza:
Lehet változtatni. Az első században, Jézus idejében élők is megtették.
Ami nem természetes az nem Isten akarata. Nem fogja az elrendezését megváltoztatni. Leíratta, hogy nem fogadja el, ezért a gondolkodásmódunkban, és tetteikben nekünk kell változtatni.
6/38 anonim válasza:
Ez az oldal összefoglalja a katolikus egyház álláspontját a homoszexuálisról. Nézd meg, talán segít, belinkelem:
7/38 anonim válasza:
Nem mindenkinek az a hivatása, hogy házasodjon meg és családja legyen. Ha nem érdekelnek a nők, akkor neked más az utad. Rengetegféle szolgálat van az Egyházban, amire nem családosként neked sok időd marad. Mivel foglalkozol egyébként? Sok ember van, aki a hivatásának él, függetlenül attól, hogy mi a szexuális irányultsága (teljesen hetero emberek között is van nem egy ilyen). Tudom, hogy kereszt neked ez, de nem vagy értéktelenebb másoknál.
8/38 anonim válasza:
"Meleg férfiként tehetek arról hogy meleg vagyok, lehet ezen változtatni vagy Isten akarata volt ez és fogadjam el?"
Keress egy keresztény pszichológust és gyógyulj meg, ahogy a többiek. Sajnos már eltűntek a netről a linkek és a youtube videók, de utánajárással tudsz találni. Sok sikert!
9/38 anonim válasza:
Ja és még egy dolog. Pszichén múlik minden, bármilyen információval tudod magad programozni. Ezért érdemes Isten igéjét alap információnak tekinteni, mert hozzá tudod igazítani a pszichédet és így jársz a legjobban
10/38 A kérdező kommentje:
Voltam már egy katolikus papnál is aki pszichológus is, voltam már Pál Feri atyánál is, aki ugye mentál higiénia szakember.. sajnos mindenki elküldött hogy ezt fogadjam el.. 😪
2021. ápr. 7. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!