Változtatna valamit a kollégátok iránti viszonyotok, ha egyszercsak kiderülne, hogy meleg, vagy nem igazán érdekelne?
Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 08:33
3/19 anonim válasza:
nem érdekelne. Egyetemen egyik haveromról is kiderült, abszolút nem érdekelt
4/19 anonim válasza:
A szexuális orientálódásnak semmi köze a munkához. Nem érdekelne a körülmény - azt feltételezve, hogy egy esetleges próbálkozás tapintatos elhárítását követően megértené az illető, hogy máshol kell keresgélnie.
5/19 anonim válasza:
Házas vagyok, nem érdekel :) Inkább meleg legyen, mint rosszindulatú.
6/19 anonim válasza:
Szia!
Még nem dolgozom, de ha egy olyan emberről derülne ki, hogy meleg, akivel nagyon jóban vagyok, akkor sem érdekelne.
8/19 anonim válasza:
Nem egy ilyen volt már, semmi sem változott, kellett volna? Engem nem foglalkoztat mások nemi orientációja, vannak meleg barátaim is (róluk sem tudtam az elején) ez semmit sem befolyásol.
9/19 anonim válasza:
Nem érdekelne, ennél felnőttebb vagyok.
10/19 anonim válasza:
Nem érdekelne. Dolgoztam már olyan csapatban, ahol mindenki meleg volt rajtam és egy másik lányon kívül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!