A mai csodák általában árverések, illúziók és miért inkább a katolikusoknál vannak csodák, reformátusoknál miért nincsenek, mert nem hisznek benne?
Figyelt kérdés
Gyógyulások, Mária jelenések, síró szobrok, Pio atya teste, ostya hússá változása stb.
Református vagyok és nálunk ilyen csodák nincsenek, mondjuk nem is hiszünk benne..
2021. ápr. 4. 14:00
2/11 anonim válasza:
A Bibliában Jézus is ott tett csodát, ahol erre volt igény, megvolt hozzá a hit, ma miért tenne másként?
3/11 A kérdező kommentje:
1. átverés...
2021. ápr. 4. 15:20
4/11 anonim válasza:
Református vagyok én is, nem is tudtam, hogy mi nem hiszünk a csodákban, még szerencse, hogy te szóltál, mostmár akkor én se fogok hinni a csodákban...
5/11 anonim válasza:
Ezek az említett Mária jelenések, síró szobrok, szellemileg sérült emberek testén sebek keletkezése csodák nem biztos, hogy Istentől származnak. Az ördög is tud csodát tenni, másrészt vannak szélhámosságok is, trükkök.
6/11 anonim válasza:
Ezt a ti Kálvin Jánosotok találta ki, igaz akkor még Pio atya nem élt
7/11 anonim válasza:
Azt nem Kálvin találta ki, hogy az ördög is tud csodát tenni. A Bibliában szerepel.
8/11 anonim válasza:
Ámen! Itt is ez az eset van:
https://www.youtube.com/watch?v=dVlvtKHw1qc
Jézus ilyenekből űzött ördögöket.
9/11 anonim válasza:
Az hogy az ördög is tud csodát tenni, az nem jelenti azt, hogy csak az ördög tesz csodát. Isten is képes csodát cselekedni.
Minden csoda esetet meg lehet vizsgálni, de nem olyan egyszerű, hogy a másik felekezetben csak az ördög cselekszik, az enyémben pedig csak a Szent Lélek. Az ilyen buta és versengő gondolkodás a Szent Lélek káromlásába vezet, amire sem ezen a világon sem a másvilágon nincs bűnbocsánat Jézus Krisztus tanítása alapján.
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy képes Isten is csodákat tenni, de ebben is a Szentírás a mérvadó. A Szentírásban pedig ilyen földön vonaglás, visongva rángatózás csak akkor volt, amikor éppen ördögök voltak az emberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!