Vannak olyanok, akikre erőszakkal rákényszerítették a vallást a szülei és nem értenek egyet/tiltakoznak ezellen ?
Figyelt kérdés
Úgy értem vasárnapi misék, vallásos suli stb és ezzellen minden porcikád tiltakozik. Volt, hogy fellázadtál, vagy kitörtél úgymond ebből a vallásos béklyóból, körből ?
Tudom egyes vallásosok ezen tuti megbotránkoznak majd, ezért is írtam a Valláskritika rovatba.
2021. márc. 26. 12:57
21/21 anonim válasza:
"Vannak olyanok, akikre erőszakkal rákényszerítették a vallást a szülei és nem értenek egyet/tiltakoznak ezellen ?"
Igen, vannak ilyenek. Ma az ellen tiltakoznak, hogy eltartják őket a szüleik. Ebből sem kérnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!