A keresztény vallásúak miért ítélik el az abortuszt és a homoszexualitást is?
Figyelt kérdés
Hiszen a melegeknél nem áll fent az abortusz lehetősége.2021. márc. 21. 13:10
41/47 anonim válasza:
Nem ítélik. A keresztények max megítélnek.
42/47 anonim válasza:
Nem is ezzel van itt a gond, hogy vannak melegek, hanem az abortusszal, pláne hogy néhány helyen már életképes gyereket szednek ki, bár Magyarországon nem, de 2 hónap is elég sok, már az agy is kezd fejlődni. Persze nem azt mondom ha mindkettő bele halna ne legyen, de alapvetően akinek van esze dugni, annak legyen esze gyereket nevelni is, a kényelmi abortusz nem játék.
43/47 anonim válasza:
Ne hülyéskedj már? Milyen ész kell a dugáshoz? Már 11 évesek dugnak az országunk keleti részén, nulla értelemmel. De ezek még 30 évesen is tök buták, ezért is van szaporulat. Afrikában is eszetlenül dugnak, pont ez a gond. Utána meg jönnek ide menekülni.
44/47 anonim válasza:
43. Ne láss bele más jelentést, ne ferdíts.. Ennyi erővel dobjuk kukába a gyereket és abortuszt sem kell fizetni.......
45/47 anonim válasza:
44. Nem értem, minden igaz, amit mondtam. Nagyon kevesen vannak, akik tudatosan tervezik a gyereket, jó ha tudod!
46/47 anonim válasza:
Igen, de ott nem is abortálnak mert jaj terhes vagyok(hogy lehet ez???? csak dugtam), szóval köze sincs az abortuszhoz. A szülés meg a kényelmi abortusz között azért van különbség. Nyilván való hogy "tudatlanabb" közegben több a gyerek, de nehogy azt mond hogy felelősség teljes ember kényelmi abortuszra jár..
47/47 anonim válasza:
Erre való a vallás mindehol félelmit mindenkinek magánügye hogy megtartja vagy sem a gyereket nem fog egy öreg bácsi felhők felett meg ítélni felnőtt ember mindenki saját szemely igazolványa van, ezzel nem árt senkinek ha nincs jol anyagilag nem birja felnevelni a pap meg a pasztor Plane nemet Sanyi Jancsi nem tartja majd el a gyereket enni nem ad neki akkor meg, sajat ügy a vallas csak beszel de semmibe se segit nem ad enned se nem fizeti a szamlad szard le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!