Mi a véleményetek a lapos föld hívőkről? Eleve ilyen beszűkült aggyal születtek, vagy valaki rábeszélte őket, hogy lapos a föld?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 12:26
41/45 anonim válasza:
Pedig Jézus megmondta már 2000 éve, hogy nem az égben van a mennyország, mert akkor a madarak megelőznének minket, embereket. Tehát felesleges felfelé tekintve imádkozni, mert nem ott van az Isten.
42/45 A kérdező kommentje:
Kinyitnak pár ablakot wahahahahahaaaaaaaaaa, hát ez állati!!!!
2021. márc. 24. 11:46
43/45 anonim válasza:
Miért?
Valahogy el kellett képzelni.
Csak azt nem értem, hogy - főleg a pásztorok - soha életükben nem láttak még esőfelhőt oldalról, működés közben?
Mert már én is láttam olyat, élőben.
44/45 A kérdező kommentje:
Azért mert mindig aludtak a fa alatt wahahhahaha
2021. márc. 24. 11:53
45/45 anonim válasza:
30 te jehivás vagy ebből ez jött le viszont akkor kivánom hogy dobjanak a dunába aztán miután kihúztak kocsi mögött húzva vigyenek el Rómába ahol a pápa verjen agyon (kb ez a normális emberek véleménye a fajtádról 🙂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!