Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mi a véleményetek a lapos...

Mi a véleményetek a lapos föld hívőkről? Eleve ilyen beszűkült aggyal születtek, vagy valaki rábeszélte őket, hogy lapos a föld?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 12:26
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a véleményetek a lapos föld hívőkről? Eleve ilyen beszűkült aggyal születtek, vagy valaki rábeszélte őket, hogy lapos a föld?"

Nem beszűkültebbek, mint az itteni 32%-os barátunk.

2021. márc. 23. 15:57
 32/45 anonim ***** válasza:
87%

"Az evolúcióban sem hiszek."

És még mennyi mindenben nem hiszel, ami igaz!

A lapos Föld az egyetlen, amiben nem hiszel, és nem is igaz.

"HA sátánista vagy, akkor liberális is."

Ez egy gyöngyszem volt!

"Tudtad, hogy nincsenek %-ok?"

Már elmondtuk, hogyan tudod megnézni a %-od.

"Te még gyatrább lennél, ha nem lenne több acc-od"

Nincs. És nem vagyok sátánista sem, keversz valakivel. Valamint nem tudom pontozni se magam. Helyeselni tudnék magamnak, de csak a saját nevemben, ami elég hülyén venné ki magát, szóval nem csinálom.

2021. márc. 23. 16:41
 33/45 anonim ***** válasza:
23%

mért, milyen lenn, ha nem lapos? teljesen egyértelmű, bizonyítékok ezrei vannak a laposság mellett. Csak beszopjátok a dogmákat, és kinevetitek azt, aki gondolkozni mer, meg meri kérdőjelezni a megszokott gondolatokat.

Neked mi alapján állítod, hogy glóbusz alapú? beláttad, vagy csak elhiszed, mert azt mondták neked?

2021. márc. 24. 07:37
 34/45 anonim ***** válasza:
Én már utaztam repülőn, láttam, hogy van görbülete. De az is lehet, a tér görbül meg? Vagy a magasban halszem effektusunk lesz? Olyan mint a Mátrix filmben a kanál hajlításnál: "Nem a kanál hajlik, hanem te"
2021. márc. 24. 11:06
 35/45 A kérdező kommentje:
Jézusom, még ezek a spekulációk atyaég.
2021. márc. 24. 11:27
 36/45 anonim ***** válasza:

Miért ne?

Legalább fantáziájuk van.

Ha már más, hasznosabb dologban nem tudják kiélni... de képzeld: az egyikük expedíciót szervez a Déli-sarkra. Állítólag meg akarja találni azt a jégfalat, ami a Földet határolja.

2021. márc. 24. 11:30
 37/45 A kérdező kommentje:
Ne már tényleg wahahahahahahahahaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
2021. márc. 24. 11:33
 38/45 anonim ***** válasza:
Végül is igazuk van, most szakadt le egy nagy darab és befelé sodródik, nem esik le a végén. Valami miatt a Föld szélét elkerüli.
2021. márc. 24. 11:36
 39/45 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam egy okostól, (nincs körünkben) hogy egy búra van felettünk, vagy mint egy kifeszített sátor, és akkor a nap meg a hold fel vannak kötve mint a csillár és akkor úgy pörögnek fönt. A búrához meg senki sem tud odamenni mert bekúrja a fejét és meghal. Na nem kúrja, már hamarabb meghal.
2021. márc. 24. 11:37
 40/45 anonim ***** válasza:

Igen, ezt így képzelték a középkorban.

A búra fölött víz van, amihez időnként kinyitnak pár ablakot, akkor esik az eső. Hogy a felhő minek van, azt nem tudni. Az egész fölött van a mennyei szféra.

Lent meg a Föld alapjai vannak, meg a pokol, körülöttük meg az alsóbb vizek körbeölelik a Föld alapjait.

De hogy az alatt mi van, azt megint csak nem lehet tudni.

2021. márc. 24. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!