Hogyan lehetne Magyarországon csökkenteni az ateisták számát?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 20:58
1/82 anonim válasza:
Ateizmus is egy vallas ... csak ok nem Jezus Krisztusban, Buddhaban, Krisnaban, Jehovaban ... meg a fene tudja kicsodaban hisznek, hanem az ufokban, magukban, yetiben ... nagy Isten allatkertje :)
2/82 anonim válasza:
1-es, ez jó hülyeség. Én nem hiszek sem Istenben, sem Jetiben sem az ufókban.
3/82 anonim válasza:
. Szabad akarat van, Isten nem droidokat teremtett.Megvan a lehetőség mindenkinek, hogy akar-e hinni és miben vagy Kiben, vagy nem akar.
Lehetsz Igehírdető, aki szeretne, hogy folytassátok a beszélgetést az jó, de az erőszakos térítés nem jó, az csak ront a helyzeten. Meg kell várni, hogy a másik tag is érezze a késztetézt, ha nem akkor el kell fogadni, az erőszak nem jó.
4/82 anonim válasza:
Bár tény, hogy az ufókra még csak-csak van néhány bizonyíték, főként a hivatalos videók.
5/82 anonim válasza:
Az Én kicsi pónim c. rajzfilmsorozat betiltásával.
6/82 anonim válasza:
Az Isten-tagadók máglyán történő elégetésével ... ha az inkvizíciók korát élnénk.
7/82 anonim válasza:
Kérdés: miért kéne csökkenteni? Ez a jó a vallás- és lelkiismereti szabadsággal.
#6-7
Törvényesített erőszakkal inkább az ellenállás növekedne.
Ráadásul kapnánk az ívet Brüsszeltől :)
8/82 anonim válasza:
Ahh igen, vissza a középkort!!!!
9/82 Fsms válasza:
Azt nem értem, hogy miért kell csökkenteni? Mit oldana meg?
Ettől jobb lesz az életed, vagy bárkié? Részemről elfogadom azt ha valaki vallásos és azt aki nem, ezen nem múlik semmi.
10/82 anonim válasza:
"Ráadásul kapnánk az ívet Brüsszeltől :)" majd brüsszel is változik csak idő kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!