Ha tehetnéd mit vágnál isten arcába?
Figyelt kérdés
2021. febr. 10. 17:42
1/78 anonim válasza:
szerintem a legtobben az LMBTQ temaval jonnenek..en eleg sok mindent meg ezen kivul,LOL
2/78 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy érez-e valamit, amikor sorra halnak meg a hívő gyermekek, akik őtőle várták a segítséget és soha senkinek nem ártottak.
3/78 anonim válasza:
Lenne néhány kérdésem, de nem vágnám őket az arcába. Olyan dolgokról, melyeknek nem látom értelmét.
4/78 anonim válasza:
Semmit. Orulnek, hogy latom es bocsanatot kernek , hogy addig nem hittem benne.
5/78 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy miért teremtett meg minket.
7/78 anonim válasza:
Semmit mert isten nem létezik.
8/78 anonim válasza:
Mert hinném,hogy tudnék olyat mondani,amin elgondolkodna,hiszen ő amúgyis mindent tud.
10/78 anonim válasza:
én azokat amit az első és a második válaszoló írt. plusz a pedofil ügyeket hoznám fel, amit istenhívő emberek követtek és tussoltak el. én nem kérnék bocsánatot hogy addig nem hittem benne. ha akarta volna, egyértelművé tudta volna tenni a létezését. és nem imádnám feltétlenül, csak mert létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!