Hogy tehetném jobbá a világot teljes önzetlenséggel, s ti mit tehetnétek?
Ha feltalálod a rák ellenszerét, túlnépesedést okozhatsz. Ha elvégzed mások munkáját, azok természetesnek fogják venni, hogy mostantól az a te dolgod és még lustábbak lesznek, ha levegőt veszel, széndioxidot fújsz ki, ami üvegházhatású, a metánról már ne is beszéljünk. Ha pénzt adsz környezetvédelemre, vagy alapítványoknak azzal támogatod a szegénységet fenntartó pénzügyi világot, a maffiát, pénzeled a háborúkat...
Ha elektromos autót veszel, növeled az áram árát, a nem ismert hosszútávú biológiai hatások pedig komoly veszélyt jelenthetnek. Ha fákat ültetsz, a leeső és rothadó leveleik üvegházhatású gázokat eresztenek, s ha kidől a fa, ráesik egy elektromos autóra, amiben egy család utazik.
Szerintem ne csináld!
Az elektromos autoval az a gond,hogy az akkuk gyártása környezetkárositó!!
Ne igyál alu dobozos italt!
Mondok jobbat! Azzal segitheted a Viládot ha megeteted a halakat!Beleugrasz a vízbe,jó magasról!
Mindenesetre örülök, hogy ilyen elhatározásra jutottál. Kérlek, ne keserítsen el az itt olvasható néhány meggondolatlan és durva hozzászólás. Tarts ki! Elmondok egy példát a saját életemből: a lakókörnyezetemben van egy zsákutca, mely a Gellérthegy felé vezet, és a felső végén egy lépcsősor van. Elkezdett romlani, repedezni, kitörtek belőle részek, elferdültek a lépcsőfokok. Vagyis baleset veszélyessé vált a közlekedés. Négy évig leveleztem, telefonáltam az önkormányzattal, sok beadványt írtam, fényképeket küldtünk. És 4 év után, képzeld, megjelentek a munkások, és felújították a lépcsőt. Vagyis az önzetlen jót tenni akarás, meghozza a gyümölcsét. Hogy még jobban megerősödjél, hozzá teszem, hogy az elmúlt 25 évben körülbelül egy tucat ehhez hasonló témában sikerült eredményt elérnünk. "Aki tehát tudna jót tenni, de nem teszi, bűne az annak." (Jakab 4, 17), de még ennél is fontosabb ez: "Egymás terhét hordozzátok, és így töltsétek be Krisztus törvényét!" (Galata 6, 2) Krisztus törvénye pedig a Szeretet! Isten áldja meg az elhatározásodat és csak légy bátor és erős!
Tamás bátya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!