Miért van az hogy a mai világban nincs önzetlen segítség? Mire azt hinné az ember h önzetlen kiderül h mégse az (fura is lenne).
Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 13:13
1/9 anonim válasza:
Van önzetlen segítség, csak ritka, mint ahogy mindig is az volt, nem csak a mai világban.
2/9 anonim válasza:
Mert ez egy önző világ. Minden szintjét átitatja, hogy csak akkor viszed valamire, ha önző vagy és hiányzik belőled az együttérzés.
3/9 Pietrosol válasza:
Szia!
Lehet,hogy csak nem figyelsz!Néha úgy kapunk segítséget,hogy csak később fedezzük fel,hogy megkaptuk azt!
Résen kell lenni!
4/9 anonim válasza:
Ahogy már írták, van önzetlen segítség, csak nagyon ritka.
5/9 Antimod válasza:
Van önzetlen segítség. Csak sajnos kevés az idő, amikor ezt gyakorolni lehet, mert mindig rohanni kell valami után.
Továbbá sajnos sokan visszaélnek a jószívűséggel, sok bűncselekmény kezdődik úgy, hogy valaki rosszullétet/balesetet imitál az utcán. Ezek után nagyon sokan félelemből sem mennek oda egy valóban bajban lévő emberhez.
6/9 anonim válasza:
Ne várd,hanem add a segítséget,jó szívvel,önzetlenül,előbb -utóbb vissza fogod kapni.
8/9 anonim válasza:
Van önzetlen segítség, de legtöbbször barátok, családtagok segítenek ilyen módon, bár tapasztaltam már idegentől is, de főleg külföldön.
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom mi az önzetlen segítség,mert segítettem már pár embernek önzetlenül.Nem azert tettem fel ezt a kerdest mert ezt várom el,csak mikor mar azt hittem volna h talalkotam egy onzetlen emberrel kiderult hogy nem az.....
Kiváncsi voltam a véleményekre.Elég gáz h ez így van:(
2012. szept. 5. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!