Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Mivel etette Noé az állatokat...

Mivel etette Noé az állatokat olyan sokáig?

Figyelt kérdés

2021. jan. 1. 15:38
1 2 3 4
 21/32 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
2%

#20 mondom hogy semmit nem er ez

szorakozasnak persze jo. De vannak jobb szorakozasok is mint bugyutasagokat kitalalni

2021. jan. 2. 21:50
 22/32 anonim ***** válasza:
89%

Kontár!

Teljesen jelentéktelen a véleményed. Engem egyszerűen nem érdekel, hogy miként nézel keresztül a természettudományon.

2021. jan. 2. 21:57
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként is, lehet rájátszol te erre, hogy ennyire butának mutatod magad, a trollkodás kedvéért... :D
2021. jan. 2. 21:59
 24/32 anonim ***** válasza:
92%

Már kiszámolták, hogy ekkora hajót mai eszközökkel és moderm anyagokkal is lehetetlen megépíteni. Nem lehet igaz az egyik korábbi hozzászóló referenciája a tudósra, aki már kiszámolta volna.

Az Egyesült Államokban hatalmas összegeket eltapsoltak egy utánzat elkészítéaére, még azzal is megkínlódtak, pedig nem volt szempont, hogy kibírja a vizet, csak az esőt: [link]

Nem amatőr biblia-magyarázók az állatok altatásával gondolják megoldani a rejtélyt meglepő, hogy itt Magyarországon, ahol a tudomány nagyobb arányban játszik szerepet az életünkben, bárki komolyan gondolja hogy ez megtörténhetett és algákkal meg moszatokkal képzeli a megoldást. Alternatív ötlet még a tengerentúlról: nem volt globális vízözön, csak helyi.

Sokat nem oszt, nem szoroz, a Bibliát megelőző legenda átdolgozói kecskepásztor szintű tudással bírtak, nem tudtak a távol élő állatokról, nem értettek a vízi állatokhoz sem. Egy halom kecske, szamár, ló, meg miegymás bárkába szuszakolását az akkor élők csont nélkül elfogadták, csak a mai, tájékozottabb világban kell nyakatekert magyarázatokat kitalálni, mert egy 8 éves gyerek is többet tud az állatokról.

Geológiai bizonyítékok megcáfolták az Özönvíz hipotézisét.

2021. jan. 4. 00:06
 25/32 anonim ***** válasza:
18%

Én olyat is olvastam, hogy az Ararát hegy oldalában, jó magasan van egy bárka vagy hajó alakú valami, ami még a műholdakról is látszik.

[link]

Sok teremtésben és a vízözönben hívő tudósban is felmerült a hibernáció gondolata az állatokkal kapcsolatban. Nyilván így egy kicsit egyszerűbb lett volna a kivitelezés, de a hibernáció elvetésével is a megvalósítható eredményt kapta a projekt (attól függetlenül, hogy sok marxista és liberális gondolkodású ember nem hiszi el).

2021. jan. 4. 20:15
 26/32 anonim ***** válasza:
18%

[link]

A nagyobb mértékű olvadás következtében előbukkant a hó és jég alól egy hajó!

"a műhold felvételeken vertikális és horizontális gerendák is jól kivehetők"

Aki nem akar hinni, az továbbra sem fog természetesen.

A pokolba nagyon sok hitetlen ember kerül be, ott már mindenki hívővé válik, de ott már késő. Lenin is tudja a pokolban, hogy van Isten!

2021. jan. 4. 20:21
 27/32 anonim ***** válasza:
94%

Ha utánanéz az ember, hamar kiderül, hogy még a bibliakutatók is csak áltudománynak tartják az Ararát hegyi állítólagos leletekről szóló meséket. Nincs értelme olyan "bizonyítékokat" halmozni, amik hamisak. A sok "hamis bizonyíték" többesszáma nem "jó bizonyíték", ha érted mire gondolok.

Mesélj, milyen módon látod megvalósíthatónak a projektet, akár mai, modern tudományt is igénybe véve, hogyan tudnád megoldani?

2021. jan. 4. 20:40
 28/32 Anahystor ***** válasza:
94%

"Én olyat is olvastam, hogy az Ararát hegy oldalában, jó magasan van egy bárka vagy hajó alakú valami, ami még a műholdakról is látszik."

Melyik tudományos régészeti folyóiratban is jelent meg erről cikk?

Kik voltak azok, akik a tudományos kutatásban és a cikk megírásában részt vettek??

Én olyat is olvastam, hogy volt egy fiú, akinek az orra mindig hosszabb lett amikor hazudott.

Kicsit kételkedem, mert ha ez igaz lenne, akkor nagyon sok cikk írójának lenne nagyon hosszú orra....

2021. jan. 5. 18:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ha jól tudom, akkor aki nem hitt Noénak, azok mind odalettek. Akkor ki a tököm írta le ezt a bárka storyt?
2021. ápr. 21. 09:40
 30/32 anonim ***** válasza:
A Bibliai történet szerint Noé a feleségével és három gyermekével (Sém, Khám és Jáfet), illetve azok feleségeivel, azaz összesen 8 fővel és az állatokkal élték túl az özönvizet. Az özönvíz után Noé gyermekei népesítették be újra a Földet. Sém a közelkeleti részen telepedett le, Khám az afrikai, egyenlítő környéki területeket foglalta el, Jáfet pedig Európa és az északi területek benépesítését végezte el.
2021. ápr. 24. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!