Ha az isten rögtön az embereket és a mai állatokat teremtette meg mégis mikor éltek a dinoszauruszok?
Vidiripi
"A vallásos emberek semmit nem hisznek el, ami tudományosan bizonyítható."
Eddig nem akartam elhinni hogy vannak olyanok akik még bedőlnek az ilyen hülyeségeknek! Én elhiszem hogy voltak dinoszauruszok!
"Igen, a hetedik napon teremtette meg őket isten unalmában. A dinoszauruszok azért haltak ki, mert nem hittek Jézusban, és nem fértek volna fel Noé Bárkájára."
Isten a hetedik napon megpihent! Te tudod hogy milyen állatok fértek fel Noé bárkájára? Csak azért mert nincs felsorolva, pl. a zsiráf, a pingvin meg egy csomó állat. És honnét veszed hogy a Bárkába kifejlett felnőtt egyedek kerültek?
"És honnét veszed hogy a Bárkába kifejlett felnőtt egyedek kerültek?"
Igaz, jóllehet még a kifejlett egyedek odakerülése is meglehetősen kérdéses, de egy BABA grizzly medve (pontosabban rögtön kettő) ugyan, hogy került volna oda mondjuk Észak Amerikából?
Ugye nem az iskolabusz hozta oda? Szintúgy a szibériai fehér tigris kölyköket, meg az indiai elefánt bébit?
Nem is, rájöttem!!! A gólya volt! Ő vitte el Noénak a babákat.
Anyatejről meg a Tejért gondoskodott iskolatej szállítás közben.
Vidiripi
"Nem is, rájöttem!!! A gólya volt! Ő vitte el Noénak a babákat.
Anyatejről meg a Tejért gondoskodott iskolatej szállítás közben."
Gólya? Hát ez elég szánalmas ötlet! Természetesen profi állatbegyűjtő és szállító cég végezte ezt a feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!