Szabad szövetségre lépni Istennel? Vagy ez agymosás?
Figyelt kérdés
Katolikus vallású vagyok, papám szerint szeretni tisztelni kell a Mennyei Atyát a Mindenhato Istent és Fiát az Úr Jézust... jó lelkunek kell lenni, de azt mondja ilyen nincs hogy Istennel szövetségre lépni, ez agymosás mert pontosan nem tudni ki az aki felettünk van hogy Allah e Mennyei Atya e de a legelhihetőbb a Mennyei Atya,,, és Jézus ,,,2020. dec. 6. 10:24
11/14 anonim válasza:
Azzal a Bibliával vigyázz, mert hitgyülis oldalon van, ki tudja mit írtak át benne. A jehovás fordításban is több átírás van.
12/14 anonim válasza:
A Biblia, amit beidéztem a Károli Gáspár fordítás, nincs benne semmi sem átírva! Legközelebb légy szíves nézz utána, ha hozzászólsz, hogy ne kerülj hazugságba!
13/14 anonim válasza:
Egész pontosan hol hazudtam? Csak annyit írtam, hogy vigyázni kell vele. Sokan nem tudják, hogy ez a hitgyülihez köthető oldal. Már készül nekik egy saját fordítás is, gondolom hasonló színvonal lesz, mint az őrtornyos UVF.
14/14 anonim válasza:
Rosszindulatú gyanúsítgatás minden alap nélkül. Egy Károli Gáspár fordítással kapcsolatban! Agyrém! Az elfogulatlanság és az objektivitás: ezek nem a te tulajdonságaid!
A Károli Gáspár az egyik legjobb fordítás (bár vannak benne jócskán fordítási hibák az eredetihez hasonlítva). Az őrtornyos UVF pedig a legrosszabb, ebben egyet értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!