Miért állitják jehova tanui hogy az ujvilág biblia forditás ugyanaz mint pl,a károli gáspár? beakarnak csapni szándékosan? miért állitanak valótlan dolgot?
50
A katolikudok is hamis tanúk a protestánsok szemében. Az adventisták is hamis tanúk a katolikusok szerint. Akkor kinek van igaza?
A vének nem etalonok. Abszolút semmilyen kiváltság nem illeti őket.
Nem szektánk van, hanem egy vallási közösségünk, felekezetünk. Zárt körű? Miért, mi kéne legyen? Nem értem honann jönnek neked a gondolatok...
Én röhögtetem magam? Ha valakinek vicces, nevessen, vagy ezen vagy a saját farkán. Nekem te és a magadfajta tűnik viccesnek. Mi a te legnagyobb bajod? A tanúk. Azért érdekes egy világban élsz
---Nem szektánk van, hanem egy vallási közösségünk, felekezetünk. Zárt körű? Miért, mi kéne legyen?---
Ezt nevezik szektának.
Még jó hogy te vagy az értelmi szint teljessége.(csak vicc)
52
A te logikád szerint akkor minden ami nem egyezik a te hiteddel, az szekta és rossz. De mindegy, ez a felfogásod, légy boldog vele
55
Légy boldog, mint majom a farkának. Ha neked ez a mérvadó akkor sajnálom.
Jézus ítéletekor is a "szavazás eredménye" az volt, hogy bűnös. Az inkvizíció idején is a "szavazások eredménye" az volt, hogy a vádlottak bűnösek... Aztán ha neked ez objektív bizonyíték, akkor jó, örülünk neki :)
57
Nem úgy van ahogy gondolod. Nyilván akik utálják a tanúkat, azok ellenük fognak beszélni. De nem értem miért kell utálni őket? Miért kell egyáltalán bármivel is foglalkozni amihrz semmi közünk? Pl a politikában is ez az idegesítő, amikor egyik fejes elkezdi kritizálni a másik országot. Előbb tegyél rendet a te országodban, foglalkozz a komoly gazdasági problémákkal, aztán kezdj jótanácsokat osztani... Ugyanígy van itt is
---Nyilván akik utálják a tanúkat, azok ellenük fognak beszélni. De nem értem miért kell utálni őket? ---
Halkan súgom meg nem titeket "utálnak",hanem a hamis tanaitokat,de ezt már megsúgtam párszor.
59
Ember,már 100szor átrágtuk, hogy nem hamis tan. Esetleg neked meg azoknak akik nem fogadják el a tanokat, azoknak hamis tan. Egy tanúnak ugyanúgy hamis tan akkor a katolikus vagy a buddhista tan is, de a hindunak ugyanúgy hamis a református vagy a hit gyülekezete hitnézetek is.
És mások hitét sem kell utálni. Nem értesz egyet vele, ne foglalkozz vele. Tartsd meg magadnak.
Mit érsz azzal, ha utálsz egy hitet? Mi közöd ahhoz a hithez? Semmi. Akkor nem kell vele foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!