Túlvilág létezik???
Figyelt kérdés
Én hiszek benne ! De sok hívő már túlzásba viszi hogy ők már nem csak hiszik hanem tudjak ! Meg HOgy a biblia Mondja h a menny az orok boldogság a pokol az orok szenvedés helye! Mintha ott jártak volna annyira túloznak! Katolikus vagyok hiszek én is de nem viszem túlzásba senki se jött onann vissza2020. okt. 21. 13:38
1/8 anonim válasza:
Nem létezik rá tudományos bizonyíték.
2/8 anonim válasza:
Van túlilág. Én tudom, volt idő, amikor érzákeltem. Voltam a menyországba is. A pokol viszont nem egy hely. Ezt is illene tudniuk, ha már "tudják“.
3/8 anonim válasza:
A hallucináció komoly betegségek tünete lehet, érdemes mihamarabb orvoshoz fordulnod!
4/8 anonim válasza:
Már többen visszajöttek onnan, csak nem hisz nekik senki, hogy igazat mondanak, hiába mondják.
Ha neked megjelenik véletlen szűz Mária, el mernéd mondani valakinek? Nem, mert kiröhögnek.
5/8 anonim válasza:
A halálközeli élmények az oxigénhiányos állapot miatt vannak, illetve egyes kutatások szerint közrejátszik a dimetiltriptamin nevű hallucinogén felszabadulása az agyban.
6/8 anonim válasza:
A túlvilág a hit szerves része. Pont annyira létezik, mint isten, hiszen e kettő szervesen összetartozik.
7/8 anonim válasza:
"Nem létezik rá tudományos bizonyíték."
Arra sem létezik tudományos bizonyíték, hogy te létezel!
8/8 anonim válasza:
Ez aztán az érv. Bár többet nem vártam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!