Mi lenne a keresztény vallással ha kiderülne valahogyan, hogy van túlvilág ami sokkal jobb és szebb? Tehát pokol nincs. Ilyen asztrálsík létezik azután.
* Az fog feltámadni aki megérdemli.
Aki ezt mondja neked, az hazudik, és lila gőze nincs a valóságról.
4 Akkor lássuk:
Mi lenne a keresztény vallással ha kiderülne valahogyan, hogy van túlvilág ami sokkal jobb és szebb?
Van túlvilág, ezen belül is Menny és pokol.
Tehát pokol nincs.
Van.
Ilyen asztrálsík létezik azután.
Ez ostobaság. Romolhatatlan testet kap az ember akik a mennyben mennek. Akik meg a pokolba-örök szenvedő testet. Nyilván az is más lesz, mint amit az ember el tud képzelni..Millió helyen megtalálhatod az Igében.
Szerezd meg ezt a könyvet-és kezdj el gondolkodni, ha eddig nem tetted meg, hogy ne irkálj ostobaságokat:
8 Az Igazság szelleme, bennem lakozik és mindazokban napjainkban, akik kegyelmet kaptak, és megváltattak Jézus drága vére által.
Jn 15,26
Mikor pedig eljő majd a Vígasztaló, a kit én küldök néktek az Atyától, az igazságnak Lelke, a ki az Atyától származik, az tesz majd én rólam bizonyságot.
26.
Mikor pedig eljő majd a Vígasztaló, a kit én küldök néktek az Atyától, az igazságnak Lelke, a ki az Atyától származik, az tesz majd én rólam bizonyságot.
27.
De ti is bizonyságot tesztek; mert kezdettől fogva én velem vagytok.
A Vigasztaló már bizonyságot tett-és nekem ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!