Magyarországon folyik jelenleg asztrál kémek képzése vagy ilyesmivel kisérletező program?
Figyelt kérdés
Egyre több kutató szerint valóság az asztrál kivetülés, tehát hogy kivetítjük a tudatunkat egy asztrál testbe és elrepülünk megnézni valamit.
Amerikában az 50-es évektől kísérletezik ezzel a CIA. Később átkerült a program a DIA-hez, aztán 1995-ben váratlanul vissza a CIA-hez és azóta nem hallunk róla semmit. Szerintem azért, mert nem várt áttörést értek el.
Magyarország vajon kisérletezik hasonló dolgokkal, hogy ne maradjunk le a fegyverkezési versenyben?
Lehet vannak már pl. román boszorkányok akik egész nap Orbánt nézik.
#Magyarország #Amerikai Egyesült Államok #boszorkány #mágia #varázslat #CIA #dia #asztrális #asztrál kivetülés #asztrálsík
2019. nov. 18. 16:36
1/9 anonim válasza:
Igen, ez egy létező program. Folyamatban van egy paranormális egység felállítása.
2/9 anonim válasza:
Parajelenségek vizsgálata, alkalmazása a rendfenntartó erő körében. Pszichotróp anyagok felhasználási lehetőségeinek vizsgálata, például tömeg pszichózis kiváltása végett. Ilyesmi témákkal foglalkoznak.
3/9 anonim válasza:
"Lehet vannak már pl. román boszorkányok akik egész nap Orbánt nézik."
Kizárt, senki nem vállalná, nincs az a pénz! :D
4/9 anonim válasza:
Nem Magyarországon van helyileg, hanem a marsi bázisunkon. Onnan tudom, hogy asztrál kivetüléssel meg szoktam őket látogatni.
5/9 anonim válasza:
Persze!
A Yandexen megtalálod a képzésben résztvevők fényképes névsorét!
6/9 anonim válasza:
Pataki, Molnár Árpád, Orbán, 404 mind ilyen kiugrott asztrál kém volt. Nem tudták elviselni azt ami folyik gyöngyösön és kiléptek
7/9 anonim válasza:
Nem foglalkoznak asztál kémek képzésével Magyarországon. Egyébként ha CIA olyan sikeres asztrálkém-programot valósított meg az '50-es években akkor minek lőttek fel utána annyi kémműholdat dollármilliárdokért, nem lett volna egyszerűbb kiküldeni pár asztrálkémet?
8/9 anonim válasza:
Ausztrál kémekről Magyarországon nem tudok
9/9 anonim válasza:
Én szerintem az ember ne akarjon istent játszani. Az asztrál síkon lakóknak lehet nem tetszene, ha emberek kémkedés céljából lépdelnének a birodalmukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!