Más is van úgy vele hogy ideggörcsöt kap a templomtól?
ma volt egy kötelező-opcionális családi program,aranylakodalom párom ööö... valamelyik rokona(hogy levezetni nem tudom a családfát az biztos)
Katolikus templomban voltunk. beléptem és elfogott a hányinger.
leültünk szépen. megszólalt a pap és párommal együtt elkezdtünk vigyorogni,úgy fogtuk vissza magunkat,összeszorított foggal.
egy órán keresztül hallgattam a sablon kornyikálást a paptól. a második felénél ideges lettem,nyugtalan,ki akartam menni onnan rohadt gyorsan. bevártuk a végét aztán rögtön mentünk ki.csak azt hallottam hogy az öregek kántálnak,és elborzadtam,menekülni akartam a hangoktól,mert még a szőr is felállt a hátamon. ez valami templomfóbia vagy mi lehet?
(nem vagyok keresztény,bár régebben jártam egy gyülekezetbe,később egy másikba,harmadikba).
kedves utolsó,
én alapvetően szeretek családi programokra járni,párom családjával(az én családom velem nem törődött,kivéve nagymamámat),az,hogy templomba megyünk,előtte nemsokkal derült ki.
nem ugrálok senki kénye-kedve szerint,nem is rendeztem jelenetet. párommal alapvetően jókedvű emberek vagyunk,egyikünk sem vallásos. a kérdést azért tettem fel,mert elgondolkodtatott a szituáció,és kellemetlenül éreztem magam.
az ilyen dolgokkal meg úgy vagyok,hogy túl leszek rajta,a tiszteletet magadom,mert szeretem a családját,de nem rajongok érte,mint leírtam.
fiatal vagyok még,ebben igazad van. de nekem nincs miért lázadnom,mert 15 éves koromtól önálló életet élünk párommal,mert a családom eldobott.
mindenesetre köszi a válaszodat,ez is egy vélemény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!