Nemeth Sándor hit gyuli?
Nincs ebben semmi meglepő:
Sokan a vallásból keresnek pénzt. Én ezért (is) nem hiszek a vallásokban, mert ez csak üzlet, arról szól, hogy minél több pénzt kivegyenek az emberek (és az állam) zsebéből.
A volt gyülekezetemben fizettem a tizedet, mellette még az adományokat is. Egy másik gyülekezetben - a kettő azóta már ugyanahhoz a felekezethez tartozik - meg ingyen dolgoztam. Segítettem az udvart felújítani, téglákat pakoltam, ástam. Azt hittem azért majd kifizetnek, de úgy látszik, hogy ők ingyen gondolták, feltehetően mint "testvéri segítséget".
Ezek az alakok ott használják ki a naiv, hiszékeny embereket, ahol csak tudják.
Büszke vagyok az ateizmusomra, mint a józan, racionálisan gondolkodó világnézetre. Szemben a babonás vallással, ami egy csalás, árverés, megtévesztés.
Amerikában sok száz ilyen szekta van, annyira tényleg nem meglepő.
Egyébként a tű foka kifejezést sokan félreértik, ez Jeruzsálemnek egy kisebb, alacsonyabb kapuja volt, ezért felmálházott tevével nem lehetett rajta átjutni. Jézus nem a varrótűről beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!