Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hit gyülekezetesek! Erről mit...

Hit gyülekezetesek! Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]

2019. márc. 4. 15:51
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok és hogy mióta vagytok a gyülekezet tagjai!
2019. márc. 4. 15:53
 2/22 anonim ***** válasza:
49%
Hazugságnak gondolják az ilyen cikkeket, akárcsak a Tanúk.
2019. márc. 4. 16:27
 3/22 imakommandós ***** válasza:
36%

Világraszóló tízforintos history!

A tízforintos emberek gyakran be szokták ide linkelni, mi meg rettegünk a lebukástól. 😲

2019. márc. 5. 16:43
 4/22 A kérdező kommentje:
Tessék?
2019. márc. 5. 16:49
 5/22 anonim ***** válasza:
61%

Kb. 20 éves sztori, a 90-es évekből. Feljelentést tett a rendőrségen a fickó a gyülekezet ellen, tehát ha valami bizonyítható fogás lett volna a gyülekezet ellen, akkor eljárást indítanak. Ezután rendőrnek jelentkezett, ott adtak neki valami injekciót. Erről szerintem nem tehet a gyülekezet, hogy milyen injekciót kapott.

Az, hogy a gyülekezet nem adózik, mert bejegyzett egyház, ahogy a Római Katolikus Egyház sem, a Református Egyház sem, stb., ez aztán a botrány!:)

2019. márc. 5. 21:04
 6/22 A kérdező kommentje:
Igazából nem is az adó része érdekelt (mert minden vallás sunyi ilyen szemszögből), hanem ez az átkozás dolog, ezt már többször is hallottam és szerintem borzasztó
2019. márc. 5. 22:11
 7/22 anonim ***** válasza:
58%
Miért sunyi az, aki jogilag nem adózik? Ez olyan vélemény, mintha azt mondanád a nagycsaládosról, hogy sunyi, mert nem adózik. Nem vagyok hitgyülis, sose leszek, de már nekem kínos az ilyen eszetlen vélemény.
2019. márc. 8. 19:31
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem az adóra gondoltam kedves utolsó, de mégis áruld már el, mikor mutatja meg bármelyik egyház az utolsó forintig hogy hova kerül a hívek adománya? (a hitgyülinél ugye egyház adó is, nem is kevés)

A sunyi egy borzasztó kedves kifejezés volt ahhoz képest ami ott megy..

2019. márc. 10. 13:38
 9/22 anonim ***** válasza:
21%

Ez 2013-as cikk!

Frissíts!

2019. márc. 10. 14:28
 10/22 A kérdező kommentje:

A katolikus egyháznak nem elavult a pár száz évvel ezelőtti keresztes háború, de egy 2013-mas cikk a hitgyüliről már nem elég friss?

Mintha annyit számítana az az 5-6 év..

2019. márc. 10. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!