Ezt értelmezné nekem valaki a Jehova Tanui könyvből?
" Már régen ezelőtt kijelentettük,hogyha a pézalap megszűnik,ezzel arányosan
megszűnik a Társulat tevékenysége is."/A Jehova Tanui könyv 350. old./
Kèrdező:A kèrdèsed provokatív.
De nem az a baj,az baj ,hogy a kèrdèsedet megfeleltem,mert a tanúk tudnak felelni mert őket èrdekli.
Nem vagyok Tanu de szimpatizánskènt mellettük állok mert ők nem hazudnak ès nem gunyolodnak viszont a feleletük alapja a Biblia.
14.megfeleltem a kèrdèsedet,ès ha ez baj,hogy felelek máris igazságtalan vagy,mert nem zárhatod ki a felelőt.
"Külömben a papa pènzügyi csődjèről ès a hamis pènzkezelès èrdekelne ha tudsz valamit mondani.Szerintem tudsz mert ha a más dolgárol tudsz hazudni a tièdről is az igazat a googleből megtudod mondani."
Ezt próbáld meg érthetően leírni, mert így egy iszonyatos katyvasz!
" feleletük alapja a Biblia"
Javitás: feleletük alapja az őrtorony
24.
"feleletük alapja az Őrtorony"
Így is igaz,de mivel az Őrtorony is a bibliábol van alátámasztva mint bármilyen más tanulmány,oda vissza mindegy.
Nevetek mert nagyon erőlködsz,hogy piszkáld a tanúkat,de ilyen olcsó kis iskolás módon azèrt ne,mert tul átlátszó ès nagyon kilátszik hogy gyülöletből teszed.Ma többet ne írj mert kinevettem magam,hagyd a többit holnapra,holnap is nevetni szeretnèk.
26,27."ezèrt jutotottatok oda ahol vagytok"
Hat igazad van ezèrt jutottunk ide ahol vagyunk.Nem támogattuk ès nem támogatjuk az inkvizíciót,nem fogunk fegyvert embertársuk ellen,nem szenteljük a katonákat,fegyvereket,nem imádkozunk halottakèrt stb.354 olyan tevèkenysèg az egyházban ami az analfabètizmus gyökere.
Tovább nem írom mert sajnálom azokat a katolikusokat akikre ilyen nyomást gyakoroltok mellőzve a bibliat.Irom èn aki mar több vallást megvizsgáltam de a Szentháromság tana az ami nèlkülözi a bibliat,ès ezt nem tanukènt mondom de idáig ők akik használják a bibliat ès az szerint is èlnek,amit èn is nyuktázok ès dicsèrem őket.
29."Gőződ nincs,hogy hol vagy"
Neked,nincs gőzöd,hogy hol vagy.
Tisztitótüzben,pokolban,átmeneti állapotban,átlènyegülèsben,mennyben,esetleg a földön?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!