Ezt értelmezné nekem valaki a Jehova Tanui könyvből?
" Már régen ezelőtt kijelentettük,hogyha a pézalap megszűnik,ezzel arányosan
megszűnik a Társulat tevékenysége is."/A Jehova Tanui könyv 350. old./
Mond csak A Vatikán, milyen részvényekkel rendelkezik?
Ha felsorolod, akkor utána befejezheted a gonoszkodásodat. Ez pedig nem vállalkozás. Az pedig, hogy valaki a pénzét befekteti, nem azért teszi, hogy a hitet válalkozásban tartsa, hanem hogy biztonságba tudja. Amerikába, ez mindenhol ez a népszerű.
De Nem csak Amerikában vannak Tanúk, hanem más országokban is, és képzeld banjban van a pénzük.
Mit gondolsz miért? Vagy úgy véled, hogy egy széfben kellene tartani otthon?
Egyszer csak befejezed....
Azért az jelentős különbség, hogy valaki bankban tartja a pénzét (akár részvényekben) vagy maga egy pénzügyi szervezet, egy vállalkozás.
"S ha vállalkoztak is, azért teszik, mert megbizták Őket, hogy Jézus javait gyarapitsák"
Ki bízta meg őket?
7.Azt hallottam te biztad meg.
Külömben a papa pènzügyi csődjèről ès a hamis pènzkezelès èrdekelne ha tudsz valamit mondani.Szerintem tudsz mert ha a más dolgárol tudsz hazudni a tièdről is az igazat a googleből megtudod mondani.
Apropó,"Jehova Tanúi könyv"
Itt mar látom,hogy kamuzol,mert van legalább 200 könyv,azoknak címe van.
Látom nem volt mit csinálj ès poènkodásba keztèl.
Hol kell itt nevetni?
Itt kell megvizsgàlni a költsègeket pld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!