Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért nem hiszik el a vallásos...

Miért nem hiszik el a vallásosak, hogy az ősrobbanás, evolúció, és az idős Föld tudományos bizonyíték?

Figyelt kérdés

2020. szept. 18. 17:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
95%

"Ajánlom a témában Csillsz kereszténységről szóló videót. Ő elmondja, hogy számára a hit és a tudomány megfér egymás mellett."

Csillisz nagyon butácska. Én is láttam a videót. Az összes vallásosnál mindig előjön az, hogy én hiszek, én tudom, miközben ők maguk se tudják, hogy mit miért hisznek. CSillisz logikai tartalma 0, sajnos sokan észre se veszik, hogy milyen buta, csak annyit látnak belőle, hogy jaj de rendes és kedves nő. Lehet kedves és rendes, csak buta is.

2020. szept. 19. 15:55
 22/30 A kérdező kommentje:

Szegény ateisták. Soha nem fogadják el a hívőket, és sohasem hiszik el, hogy hisznek a hívők. Pl Csilliszt...

Csak akkor ha megjelenne előttük Jézus Krisztus a Megváltó.

2020. szept. 19. 15:58
 23/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a kérdésed és a hozzászólásaid nincsenek összhangban. Csak trollkodsz vagy provokáló szándékból írtad ki a kérdésed?

Én például ateista vagyok és minden vallású embert elfogadok. Nem velük van vitám, hanem a vallásaik dogmáival. Ez egy szabad világ, senkit nem szabad számonkérni a hite miatt. Csak a cselekedeteiket nézem. Egy keresztény, egy zsidó, egy muszlim és egy ateista is lehet végtelenül kedves, szeretnivaló ember. A fejlettebb országok nem véletlen tiltják a vallási alapú megkülönböztetést.

2020. szept. 19. 17:09
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

"Szegény ateisták. Soha nem fogadják el a hívőket, és sohasem hiszik el, hogy hisznek a hívők. Pl Csilliszt...

Csak akkor ha megjelenne előttük Jézus Krisztus a Megváltó."

Csillis maga se tudja bizonyítani a saját hitét, miért higgyünk neki?

2020. szept. 19. 17:11
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy te a szobádból írtál 24-es. Szerintem az űrállomáson írtad ezt a kommentet. De elhiszem neked, hogy a szobádban írtad ezt.
2020. szept. 19. 17:16
 26/30 anonim ***** válasza:
94%
Én meg nem hiszem el, hogy Csillisz nem hülye.
2020. szept. 19. 17:19
 27/30 A kérdező kommentje:
Csak okos. :) és vicces. Mármint nem úgy :D
2020. szept. 19. 17:22
 28/30 anonim ***** válasza:
Okosnak nem az, viccesnek se.
2020. szept. 19. 17:52
 29/30 Tevenyereggyarto ***** válasza:
94%
Én is láttam Csillsz első két “miért vagyok keresztény” videóját még annak idején (nem tudom azóta csinált-e még). Csak néztem a videót majd olvastam a kommenteket és értetlenkedtem. Ami a videó címe az nem derült ki, fogalmunk sem lett ,hogy miért keresztény viszont a kommentek közt a hivő emberek az egekig magasztalták ,hogy milyen igaza van. De miben ? Amit a tudományról/ tudományos dolgokról mondott arról ordított ,hogy még a középiskolai szint sincs meg neki. Amit a vallásról/ vallásos dolgokról mondott az kb egy 14 éves kislány “szerelmi bánatos életigazsága” facebook poszt szintjén volt: nagy igazságnak hangzik de amúgy egy nagy baromság. Őszintén semmivel sem lesz előrébb az ember ha megnézi azt a két videót, sőt inkább hátrább kerül.
2020. szept. 22. 08:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű miért lett keresztény(mert erre neveltèk vagy mert erre nevelte saját magát:)
2023. okt. 27. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!