Miért nem hiszik el a vallásosak, hogy az ősrobbanás, evolúció, és az idős Föld tudományos bizonyíték?
"Ajánlom a témában Csillsz kereszténységről szóló videót. Ő elmondja, hogy számára a hit és a tudomány megfér egymás mellett."
Csillisz nagyon butácska. Én is láttam a videót. Az összes vallásosnál mindig előjön az, hogy én hiszek, én tudom, miközben ők maguk se tudják, hogy mit miért hisznek. CSillisz logikai tartalma 0, sajnos sokan észre se veszik, hogy milyen buta, csak annyit látnak belőle, hogy jaj de rendes és kedves nő. Lehet kedves és rendes, csak buta is.
Szegény ateisták. Soha nem fogadják el a hívőket, és sohasem hiszik el, hogy hisznek a hívők. Pl Csilliszt...
Csak akkor ha megjelenne előttük Jézus Krisztus a Megváltó.
Kedves kérdező, a kérdésed és a hozzászólásaid nincsenek összhangban. Csak trollkodsz vagy provokáló szándékból írtad ki a kérdésed?
Én például ateista vagyok és minden vallású embert elfogadok. Nem velük van vitám, hanem a vallásaik dogmáival. Ez egy szabad világ, senkit nem szabad számonkérni a hite miatt. Csak a cselekedeteiket nézem. Egy keresztény, egy zsidó, egy muszlim és egy ateista is lehet végtelenül kedves, szeretnivaló ember. A fejlettebb országok nem véletlen tiltják a vallási alapú megkülönböztetést.
"Szegény ateisták. Soha nem fogadják el a hívőket, és sohasem hiszik el, hogy hisznek a hívők. Pl Csilliszt...
Csak akkor ha megjelenne előttük Jézus Krisztus a Megváltó."
Csillis maga se tudja bizonyítani a saját hitét, miért higgyünk neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!