Aki keresztény az fél a sátántól?
Azért beszélnek Róla így, mert erőt ad nekik és kitartást. Amiben én bízok, és segített (azt hiszem Ő segített) azt nem átkoznám, inkább "isteniteném". Szerintem a vallás kell az embereknek. Túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy bármi konrkétat, egyértelműt, valóságos bizonyítékot tudjunk mondani a világra, ezért kell valami ami megmagyarázza és "használhatják" vagyis ígénybe veheti az ember, ha rászorul. Természetesen ez most egy szolgáltatásnak hangzik, de érdemes belegondolni, hogy az-e... :)
Egyébként aki nem mondja ki, hogy Ő ugyan csakis Istenben hisz, és a Biblia szerint él, az nem feltétlen ateista. Ugyan én nem hiszek konkrétan ebben, de túl elfogult lennék, ha bármiben probálnék is hinni...
Aki a Bibliát vallja nem rossz ember, csak beszűkült látótérben gondolkodik... azaz ő dolga! Csak amikor jönnek és hirdetik Isten igéjét, aztán Rád akarják erőltetni, na az aztán az igazi szolgáltatás!
"Aki a Bibliát vallja nem rossz ember, csak beszűkült látótérben gondolkodik... azaz ő dolga! Csak amikor jönnek és hirdetik Isten igéjét, aztán Rád akarják erőltetni, na az aztán az igazi szolgáltatás!"
abszolút egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!