Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztények! Ha annyira jó...

Keresztények! Ha annyira jó az Isteneted, akkor miért teremtette a rossz dolgokat? Akár hiszitek, akár nem, istentől még a rossz dolog is származik!

Figyelt kérdés
Ha én isten lennék, akkor azonnal megteremtettem volna a Mennyországot a Földre, és kézi bizonyítékot is adtam volna. És így a lényeknek nem kell félniük, és örökké tudnak élni. És ami nem rossz én mindent megengedtem volna!

2020. aug. 16. 09:28
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Pfff... Evolúció? Ugyan már! Evolúció kamu! Egy ember ha valamit állít, még nem biztos, hogy igaz! Ki látott már olyat, hogy egy élőlénynek lába születik azonnal miközben a vízből kimászik?

Az őseink sehol nem említik, hogy valaha láttak majmot emberré változni. Nem volt olyan könyv, vagy nagyszüleink által elmondott történet, amiben ilyesmi szerepelt volna!

2020. aug. 17. 23:54
 32/36 anonim ***** válasza:

"Elég lenne hozzá egy gyógyíthatatlan vírus, vagy egy meteor, ami a Földnek ütközik..."

NEM. Isten gondoskodik róla, hogy ilyen ne következzen be. Ha a véletlen lenne az irányító, akkor már ez bekövetkezett volna. A Föld teljes pusztulása Jézus újra eljövetelével lesz együtt.

2020. aug. 18. 10:41
 33/36 A kérdező kommentje:
Ez igaz 32-es! És a Föld nem pusztul el asszem, hanem csak az emberiség. És már sok aszteroida volta a Föld közelében, és még nem is csapódtak be! És amik becsapódnak pl. a 2013-as oroszországi meteor, az a Sátán műve!
2020. aug. 18. 10:49
 34/36 anonim ***** válasza:

"Látod kérdező, kezded te is kapisgálni, hogy csak úgy magától nem jöhet így létre. Még arra is "gondol" a természet, hogy az ózon ne nagyon égesse meg az érzékeny, pici bőrömet. Amit persze mostanra sikerült lerombolni az emberiségnek, még 16 óra után is szarrá égek."

Ok okozati keveredés... nem a környezet alakul az élet igényei szerint, hanem az élet alkalmazkodik a környezet viszontagságaihoz.

Nem azért ilyen a föld, hogy élet születhessen rajta, azért itt születik élet, mert ez a bolygó pont alkalmas rá.

Nem azért van oxigén, hogy élhessünk, az élet egy formálya oxigént termelt, és létrejött az élet ami felhasználja az oxigént....

2020. aug. 18. 12:33
 35/36 Anahystor ***** válasza:

"A Föld teljes pusztulása Jézus újra eljövetelével lesz együtt."

Hát így szereti a teremtményeit! Megható. Lehet mindjárt megtérek...

Érdekes, a Sátán nem kívánt tömegmészárlást rendezni soha.

Persze tudjuk, hogy az alma nem esik messe a fájától.

Főpróbának ott volt apucitól az özönvíz ...

2020. aug. 18. 22:09
 36/36 anonim ***** válasza:
Az orosz meteor egy kavics volt, észre sem vettem. Tunguskában meg lakatlan részre esett.
2020. aug. 19. 14:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!