Arra vagyok kíváncsi, hogy miért erőlködtök, hogyha a tudomány már megválaszolta a nagy kérdést, hogy nincs isten? Hawking, és Darwin is megmondta már, hogy nincsen szükség semmiféle istenre! Szóval minek hisztek, ha nincs egyáltalán isten?
"Az a bajom a hívőkkel, hogy egy nem létezőben hisznek."
De neked az miért baj? Mi közöd hozzá?
Okééééé, már vagy 1000 szer megjósolták az ktuális közeljövőben a végitéletet, mást ne mondjak a pestis járvány idején, egyik sem vált be.
Pál apostol meg amiatt kezdett el hinni mert fejre esett a lováról, és szembe megy az apostolok, és Jézus tanításaival, és ő maga nevezte ki magát apostólnak, nem úgy mint a többi 12-t.
"Makacsságból eldobjátok magatoktól az örökélet ajándékát, hogy a gyerekeitekkel, elhunyt házi állatotokkal(cicátokkal, kutyátokkal,) feleségetekkel, férjetekkel legyetek, csak azért mert ti nem látjátok... Én ezt nem tudom megérteni, bocs...."
OKé szerinted ha létezik menny, hit, vallás alapján, és nem jóság alapján szelektál?
Eléggé sekélyesen képzeled el a te Istenedet.
Egyébként a kereszténység csak 2000 éves... Mi van a kereszténység elöttí emberekkel?
Ők mind nem kerültek be, csak mert Isten még lusta volt leküldeni a fiát?
Vagy mi van azokkal akik a földrajzi elhelyezkedésük miatt nem a keresztény kultúrához tartoznak?
Ők sem kerülnek be csak mert Isten nem volt képes egynéltöbb helyre küldeni a fiát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!