Most hogy lehet így hinni a Bibliában?
Figyelt kérdés
A Főnix madarat is belevették a Bibliába a zsidók, közbe az egy egyiptomi mitológiai alak.
Meg a zsidók azt mondják hogy a tiltott gyümölcsöt nem ette meg a főnix madár. A többi állat akkor evett tiltott gyümölcsöt vagy csak az ember? Meg a zsidó helyett hihetnénk a görög istenekben is.
2020. júl. 25. 20:42
11/21 A kérdező kommentje:
Akkor a kígyó is evett a gyümölcsből? Akkor szerintem a többi állat is meg kóstolta a finom eledelt
2020. júl. 25. 21:29
12/21 anonim válasza:
A Biblia nem ír a főnixmadár elnevezésű kitalált, mitológiai állatról, és arról sem, hogy a teremtett állatok ettek volna a tiltott gyümölcsből.
13/21 anonim válasza:
Csak nem nem tetszett a válasz Hubaguba?!
Üdv: Gábor
14/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki az a Hubaguba
2020. júl. 25. 21:47
15/21 anonim válasza:
Serkentsd fel az emlékezeted! Aki így küld privátba nekem üzenetet! Ezzel a témával!
Üdv: Gábor
16/21 anonim válasza:
Úgy látszik Hubaguba eltűnt...
17/21 anonim válasza:
Hubagubának ne válaszoljatok! Valószínűleg egy troll, aki már egy ideje itt trollkodik. Én már több profillal is találkoztam vele. Esetleg Csillagutazó néven ismerhetitek.
18/21 A kérdező kommentje:
Eltaláltátok
2020. júl. 25. 23:20
19/21 anonim válasza:
Verd ki a főnixmadár legendáját a fejedből, olvasd inkább a Bibliát (félre)magyarázatok nélkül. :)
20/21 anonim válasza:
Milyen kézirat támasztja alá, hogy a zsidó folklór része lett a főnix? Amennyire én tudom, gnosztikus írásokat leszámítva, sehol nem jelenik meg a főnix a judeo-keresztény tradícióban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!