Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyha nincsen Isten, akkor...

Hogyha nincsen Isten, akkor mi hozta létre a gravitációt és a törvényeket?

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 09:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha van Isten, hol bújkál?
2020. júl. 19. 09:43
 2/21 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan dimenzióban ahol nincsenek törvények, és elérhetetlen számunkra.
2020. júl. 19. 09:51
 3/21 anonim ***** válasza:
24%

1 Ő nem fogja magát rád erőszakolni, nem kértél belőle, félre állt. Ne keresd. Látja a szívedet, és a szórakozásodból nem kér. mTöbbet nem fogod megtalálni.

2Pt 2,22

De betelt rajtok az igaz példabeszéd szava: Az eb visszatért a saját okádására, és a megmosódott disznó a sárnak fertőjébe.

2020. júl. 19. 09:51
 4/21 anonim ***** válasza:
21%

3+

Péld 13,1

A bölcs fiú enged atyja intésének; de a csúfoló semmi dorgálásnak helyt nem ád.

Idáig nem kellett volna eljutnod.

2020. júl. 19. 09:56
 5/21 anonim ***** válasza:
75%

"Ő nem fogja magát rád erőszakolni, nem kértél belőle,"

Esküszöm meghalok :D

Ezt úgy mondod, mintha évekig könyörgött volna nekem, de én ellöktem őt.

Vagy úgy mondod, mintha egy eltaposható bogár lennék, akiknek ezért vakon hálásnak lenni. Kösz, de én nem kérek ebből.

Ja és azért, mert egy kérdésre nincs válasz, nem Isten lesz rá a válasz.

2020. júl. 19. 10:13
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
Honnan veszed, hogy bárkinek is létre kellett hoznia a gravitációt?
2020. júl. 19. 10:26
 7/21 Ozmium42 ***** válasza:
83%
Az Univerzum törvényei nem olyanok, mint a Btk. Nem létrehozzák, hanem megállapítják őket, nem előíró, hanem leíró jellegűek. A kérdésed végső soron oda vezet, hogy a kozmosz miért valamilyen ahelyett, hogy semmilyen lenne. Nos, ezt nem tudja senki, a tudománynak erre nincs válasza, Isten pedig hibás válasz. Valószínűnek tartom, hogyha valaha sikerül megállapítani a Mindenség Elméletét, akkor a ma ismert törvények, erőhatások, elemi anyagfajták minimálisra fognak redukálódni, ez a minimum pedig szükségszerűen örökkévaló lesz.
2020. júl. 19. 11:09
 8/21 anonim ***** válasza:
37%

Éppen most van szó a graviton részecskéről, ami okozza a gravitációt, dehát nem tudják az sem bebizonyítani. Még.

Még régen nem így oktatták a fizika órán, nagy karót kaptam volna, ha azt mondom, hogy grafiton. "Ülj le fiam, egyes!"

2020. júl. 19. 20:28
 9/21 anonim ***** válasza:
37%
A sötét anyag. Ilyen a természete.
2020. júl. 19. 21:03
 10/21 A kérdező kommentje:
És azt mi alkotta?
2020. júl. 19. 21:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!