Hisztek a Túlvilág létezésében? Abban, hogy esetleg Evilági életünk után van valami mérőben más létforma? Mi történhet a tudatunkkal, lelkünkkel?

1: Nem.
2: Szétfoszlik. Miért, szerinted mi történik a zenével, ha elégeted a magnószalagot?

Én hiszek abban, hogy a lelkünk nem szűnik meg létezni a test halála után. Személyes tapasztalataim is erre utalnak, de bizonyítani nem tudom, ahogy senki más sem. Ezért hit.
Elég valószínű, hogy lélekvándorlás van, tehát később újra születsz más testbe.
Nem tudom, csak ez így olyan szar meg kiábrándító, hogy meg halunk utána meg Örök Időkig a nagy sötétség és semmi. :D
Már arról se mi döntöttünk, hogy le akarunk-e születni a Földre vagy sem. Már ez is egy csoda.
Lehet, hogy amit most itt megatapasztalunk, az sem a Valóság, csupán az, amit érzékszerveinkkel, tudatunkkal megtapasztalunk.
Ráadásul van egyfajta kontroll, mert nem minden információt vagyunk képesek befogadni, illetve szelektálni.
Mi lenne, ha korlátlanul áramlana az információ és ki tudnánk lépni Térből és Időből ?

Ha ebbe bele akarsz mélyedni, a csatornán találsz még hasonló videókat.

Csakúgy, minthogy nem érthetők meg egy ember tettei a karakterének, lelki vonásainak ismerete nélkül, ugyanúgy nem érthetők meg ennek a világnak a történései a túlvilág(szellemvilág) ismerete nélkül.
Létezik az embernek egy hallhatatlan lelke, amely a testéhez képest elsődleges helyen van. Ehhez hasonlóan e világnak is van "lelke", mégpedig a szellemvilág. Az ember pedig a két világnak a középpontja a lelke és a teste által.
Halálunk után a testünk visszatér a földbe és elemeire bomlik. De a lelkünk folytatja életét a szellemi valóság világában. Ez olyan, mint a gyümölcsfa és a gyümölcs kapcsolata. Ha a gyümölcsöt leválasztják a fáról vagy lehullik, annyira lesz ízletes, amennyire meg tudott érni. A lelkünk is fejlődik, amíg a földön vagyunk. Célunk, hogy szeretetben fejlődjünk leginkább. Csak az lesz az igazi használható útravalónk ott, ahol a pénz, pozíció már nem számít.
Egyszóval, kedves Kérdező, van túlvilág!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!