Isten és Jézus mit csinálhatnak most, ebben a pillanatban? Nem unatkoznak?
Haha :D " Jézus666 " mi?
Amúgy nem humor, hanem komoly. És tudom hülye kérdés... De ha lehetne rendes normális válaszokat :)
Isten most is teszi a dolgat:
-benned kerdesek motoszkalnak
-engem megbokott Isten, hogy valaszoljak neked valamit
-ime a bizonyitek: valaszoltam is
Isten, ha végtelen, akkor könnyen lehet, hogy most is unatkozik.
Hacsak le nem foglalja magát valahogy. Mert más végtelen nincs, ami őt lefoglalhatná.
Jézus semmit, mert meghalt. A teste elbomlott mára, a tudata a halál pillanatában megszűnt.
Isten meg nem "csinál" semmit, mert nem egy ember, hanem egy tényező.
Ott van az "egyenletben" mindenhol az univerzumban.
Ugye ezt a vicc rovatba szántad?
Istent (és Jézus - mert mint fia ugyanaz a személy) a világmindendég irányítója. Ő azaz erő, energia, ami rendjén tartja a kozmosz gépezetét. Ha meg arra vagy kíváncsi miért van ennyi szörnyűség a világban az a válasz, hogy nem avatkozik közbe. Nem azért mert lusta, vagy ne érdekelné a sorsunk, hanem mert szabad akaratot adott nekünk. Mi döntünk a sorsunk, az életünk felett. Nem akar minket irányítani vagy megszabni mit tegyünk.
Ő mindenhol ott van. Mindent tud és mindent lát. Aki gonosz, azt a "végzete" eléri és megkapja előbb vagy utóbb méltó büntetését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!